Originally Posted by GP 2100 bu dolar kuruyla bile 125 doların altı. Bunun için bir likidite krizi yada siyasi kaos gerekir sanırım. İhtimal içindemi. Elbette( Bir bahane ile oralara inebiliriz ama aşağısı olmamalı. Dolar kurunu yakalamakta zor
https://twitter.com/osman_ozen1/stat...cM6YLK8UVXbOyQ Doğru söylüyor aslında. Bu sektörü komple özel- kamu dağıtım, iletim, üretim artık tüm faaliyet kollarında komple yeniden düzenlemek lazım..
Originally Posted by wasaban Bir bahane ile oralara inebiliriz ama aşağısı olmamalı. Dolar kurunu yakalamakta zor Dolar bazlı zirve 5 dolar, dolar bazlı dip neden 50 kusur centler olmasın. En en kötü senaryo.. 1700/30=55 cent
Originally Posted by bigdata Dolar bazlı zirve 5 dolar, dolar bazlı dip neden 50 kusur centler olmasın. En en kötü senaryo.. 1700/30=55 cent Ereğli 2,5 mşlyar dolar Koç 2 milyar dolar Akbank 500m dolar Yapı kredi 500m dolar …… Turco 10m dolar olur 😂😂 Froto yu 1-1,5 milyar dolar da kaparsak, fena da olmaz
Originally Posted by wasaban https://twitter.com/osman_ozen1/stat...cM6YLK8UVXbOyQ Doğru söylüyor aslında. Bu sektörü komple özel- kamu dağıtım, iletim, üretim artık tüm faaliyet kollarında komple yeniden düzenlemek lazım.. ihalede bol keseden fiyat arttirsin. Sonra ihale bedelini odemek icin dovizle borc alsin sonra tasidigi acik pozisyonun ceremesini vatandas ceksin. Borsada hissesi olunca perspektif de kayiyor
Originally Posted by thinktt ihalede bol keseden fiyat arttirsin. Sonra ihale bedelini odemek icin dovizle borc alsin sonra tasidigi acik pozisyonun ceremesini vatandas ceksin. Borsada hissesi olunca perspektif de kayiyor Bankacı olacaklar birde … Sabancı uzak durulması lazım
Originally Posted by wasaban Ereğli 2,5 mşlyar dolar Koç 2 milyar dolar Akbank 500m dolar Yapı kredi 500m dolar …… Turco 10m dolar olur 😂😂 Froto yu 1-1,5 milyar dolar da kaparsak, fena da olmaz Bence turco da 20 cent 50 milyon usd altı olmaz. 50*30/255= 5,7 - 5,8 ler turco da dip olur..
Originally Posted by bigdata Bence turco da 20 cent 50 milyon usd altı olmaz. 50*30/255= 5,7 - 5,8 ler turco da dip olur.. İlla getirteceksiniz oraya 😂
Forum Rules
Yer İmleri