Sayfa 645/1044 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,153 - 5,160 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Bu yeşil çizgiyi de geçmek şartıyla tabi.

2. VAKBN saatlik kanallarla uğraşırken ( Selim soktu kafamıza bu saatlik işini. ) Ana kanal çizgilerine bakmadık.
    İkinci kanal orta kesikli çizgiden düzeltmeye girdi endex etkisi ile, yarın için kesikli çizgi 4.38 e denk geliyor.
    Alttaki boşluğu doldurmak isteyebilir, öyle bir huyu var bunun boşluk 4.04 veya ortalama değeri takip.

3.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

VAKBN saatlik kanallarla uğraşırken ( Selim soktu kafamıza bu saatlik işini. ) Ana kanal çizgilerine bakmadık.
    İkinci kanal orta kesikli çizgiden düzeltmeye girdi endex etkisi ile, yarın için kesikli çizgi 4.38 e denk geliyor.
    Alttaki boşluğu doldurmak isteyebilir, öyle bir huyu var bunun boşluk 4.04 veya ortalama değeri takip.
    Ellerinize sağlık hocam,

Bankalara sanki hep sırayla el atıyorlar gibi, önce işC de ne olacaksa oluyor atıyorum eski zirvesini geçip%30 yapıyor sonra o dinlenirken Akbank ve Garanti gidiyor yine benzer şekilde yeni zirve yapıyorlar, en son kamu bankaları gidiyor ve kamu bankalarındaki son yükseliş günüyle genel düşüş başlıyor en azından bir süredir bu rutin var gibi geldi bana
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

4. Döngüde haklısın hocam bir dönem sanayi bir dönem banka sonra çimento bilişim vs. Dar alanda kısa paslaşmalar diyelim.
    Tabi kamu bankaları üvey evlat burada her türlü eziyet var onlara.

5. Vakıfla ilgili bir iki ekleme daha önce arka sayfalarda vardı 4.18 lik fibo değeri önemine vurgu yapmıştım orası geçerli yine.
    Kesikli çizgi üzeri de haftalık kapanışlar önemli o zaman 5 li rakamlardan bahsedebiliriz diye düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Döngüde haklısın hocam bir dönem sanayi bir dönem banka sonra çimento bilişim vs. Dar alanda kısa paslaşmalar diyelim.
    Tabi kamu bankaları üvey evlat burada her türlü eziyet var onlara.
    Hocam birde endekse ayar çekmek için arada bankaları kullanıyorlar bugün Garanti ve Akbank taki hareketler bariz şekilde boş kademeleri kaldırma şeklinde oldu, kamu bankaları maalesef artık etkisiz elemanlar olduğu için onlara hiç emek harcamıyorlar, bu şartlarda bile kamu özel ayırmaksızın bankaların hali içler acısı, inşallah bir noktada borsada ki ve ülkedeki anormallikler düzelir (:
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

7.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

KUYAS Selim uğraşıyordu bi zamanlar bunla 1.5 - 2 tl arasında idi, o zaman mavi kanalı çizmiştim.
    Kanalı kırınca 2. kanal ortasına kadar çıkış yapmış şuan orası 7.14 7.20 gibi bir rakama denk geliyor.
    Haftalık görüntüde çoklu tepeler var rsı de uyumsuzluk gözüküyor.Bunlara dikkat edilmeli.

Günlükte 100 lük ortalama altı kapanışlar yapmaması gerekir, fibo seviyelerini takip edebilirsin.

KUYAS düşeni kırmış hacim fena değil fibo seviyeleri takibe devam, kanal ortası kesikli çizgi 6.90 civarı.

8.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku

Vakıfla ilgili bir iki ekleme daha önce arka sayfalarda vardı 4.18 lik fibo değeri önemine vurgu yapmıştım orası geçerli yine.
    Kesikli çizgi üzeri de haftalık kapanışlar önemli o zaman 5 li rakamlardan bahsedebiliriz diye düşünüyorum.
    Hocam TL artık o kadar değersizleştiki borsada geçirdiğimiz hergün zarar etmiş gibi oluyorum/oluyoruz, hissede fiyattan ziyade bir türlü oluşmayan yükseliş trendinin oluşmasını ümit ediyorum yoksa herşey hikaye kalıyor...

Sayfa 645/1044 İlkİlk ... 145545595635643644645646647655695745 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •