Sayfa 807/1195 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 6,449 - 6,456 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

  1. #6449
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    69
    Gönderi
    18,921
    VİOP yataya yakın

  2. #6450
    günaydın arkadaşlar...soğuk bir hava var dışarıda : 10 derece..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

  3. #6451
    Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Yaş
    69
    Gönderi
    18,921
     Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    günaydın arkadaşlar...soğuk bir hava var dışarıda : 10 derece..
    Normal 10 sene yasadım orada,üstelik 70 yıllarında daha soğuktu,Giresunda soğuk gibi geceleri 16 derece.

  4. #6452
    faiz indirimi bugün bankalara hareket getirebilirmi.. vur kaç anlamında..
    DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ

  5. #6453
    içinizi ısıtacak bir haber vereyim o zaman .

    Adana 24 derece

    kazancınız bol olsun hayırlı olsun.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

  6. #6454
     Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    VİOP yataya yakın
    Refa Baba hakliymissin, operasyon yapmislar. Degisimle bir alakasi yokmus bu olayin.

    Mu acaba? Hisseler 2 katina cikti. Degisime oynayan hala kazaniyor.

    Peki CB ve Bakani aldatmis olamazlar mi? Soyle. Gelin bizler borsanin degerini artiralim. Sizler de borsa su kadar gitti, yatirimci ulkemize su kadar guvendi diye milletin dolarlarini bozdurtursunuz. Operasyon bitince de sittin sene gelenlerin parasi bir daha dolara gecmez. Hem ordan kazanmis olursunuz, hem de %6'nizi almis olursunuz.

  7. #6455
    Bu bir senaryoydu tabi ki. %6 mi %8 mi ne aliyorlar bilemiyorum.

    Ama bence asil seneryo bu hala. Gelismemis kumara dayali bir borsada piyasanin spekulatif islemleri gerceklesti.

     Alıntı Originally Posted by 666 Yazıyı Oku
    Neler oldugunu da yazayim.

    1) Senelerce her 6 ayda bir kriz cikarildi oraya buraya saldirilarak. Kurumsal yatirimci kacirildi. Ufak hisselere yatirim yapan ky saglam liman diye 30 hisselerine gitmek zorunda kaldi.

    2) 30 hisselerinde robotlar oldugu icin piyasa yapicilari korona ile gelen kumarbazlardan dolayi bos beles sirketlere yoneldi, onlari 5X-10X cikardi. 30 hisseleri yerinde saydi. Yatirimci 30 hisselerinde hapis.

    3) Kumarbazlara antin kuntin sirketlerde mal yuklendi, simdi onlar orada hapis. Ama 30 hisselerinin sirasi yine gelmedi. Bu sefer sektor sektor genele yayilmayan operasyon yaptilar. Sanayi, Petrol, Oto, Kuslar, Bankalar. Cogu kimse yine kazanamadi. Hele hele bankalarda olanlarin cogu cikmak zorunda kaldi zaten butun hisseler 10 tur gecip onlar kimildamayinca.

    4) En sonunda da piyasa yapicilari aldiklari mallari yeni hukumete guvenoyu vermek icin gelecek kurumsal yabanciya birakacak. Onlar da yeni hukumetin icraatlerine gore gercek degerlerine getirecekler hisseleri.

    Hukumet degismiyor olsaydi, ayni bataklik icinde hersey ayni sekilde devam edecekti, 3 ve 4 gerceklesmeyecekti (korona kumarbazlarina mal yuklenmesi haric).

  8.  Alıntı Originally Posted by radyolog Yazıyı Oku
    faiz indirimi bugün bankalara hareket getirebilirmi.. vur kaç anlamında..
    Geçen gece...

    Memento mori

Sayfa 807/1195 İlkİlk ... 307707757797805806807808809817857907 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

  • Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •