Sayfa 740/1044 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 5,913 - 5,920 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Günaydın herkese

PKART Enflasyon karşısında bizleri ezdi geçti.

Müsait olduğunuz bir zaman sizlerden ODAS için yorum yapabilirseniz çok memnun olurum.

Hayırlı Cumalar...

Cuma 'nın hayrı ve bereketi üzerimize olsun inşaAllah...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by Kandirildim Yazıyı Oku
    Günaydın herkese

PKART Enflasyon karşısında bizleri ezdi geçti.

Müsait olduğunuz bir zaman sizlerden ODAS için yorum yapabilirseniz çok memnun olurum.
    PKART için şartlar öyle gelişti. Elden gelen bir şey yok...!!!

Keşke gücüm yetse de alıp götürsem ama imkansız...! Mecbur bekleyeceğiz...!!!

Sonunda iyi olacak ama bayağı bir yıpratacak...!!!

Bazı şeylerin neden ve niçinlerini konuşurken; PKART neden gitmiyor gibi gelen sorulara karşı aşağıdaki derinlik bize ipuçları veriyor...

Satıcı tarafında kalın lotlar yoksa yukarı gitmesi için bir sebep yok. Yukarı sürmek isteyen kişi lot almalı ki bunları daha sonra kendisi yukarıdan satabilsin. Alamaz ise götürmez...!!!

Boş kademeleri kaldırıp dirençleri kırdırırsa ilk fırsatta kafasına malı yiyeceğini bilir...!!!

Hele bir de operasyon çekmeyi düşünüyorsa piyasayı kurutmadan imkan yok yukarı sürmez...!!! PKART 'da olan durum budur...

Zamanında malı dağıtanlar, şimdi alanlardan tekrar geri almakta zorlanıyorlar. Bir kısmını hallettiler. Birkaç pürüz kaldı. Onu da halledebilirlerse ancak o zaman bir şeyler olur... O nedenle ne desek havada kalacaktır...

5. Sayın T/A müsait olduğunuzda ALMAD hakkında düşüncelerinizi söylermisiniz? saygılar

Alıntı Originally Posted by atmaca124 Yazıyı Oku
    sayın T/A hocam hoş geldiniz .sayın Dandanakan hocam ,cümleten gününüz aydın.işiniz rast gitsin ..sizlerden ricam. kerevit ,ve teknosa ile yorum ve görüşlerinizi yazarsanız memnun olurum . saygılar bizden .ALLAH a emanet olun ...
    KERVT...

Grafiğe baktığımız zaman günlükte ufak bir sıkıntı yaşadığımızı bunun da sebebini yukarıdaki osilatörden anlayabiliyoruz. Osilatör 100 seviyesine yaklaştıkça kâr realizasyonları artar veri dönüş eğilimi artar...

Şu an henüz bir bozulma yok ama olma olasılığı çok fazla. Fakat KERVT için henüz yukarı trend bitmiş değil. Eğer isterse ufak bir moladan sonra yoluna devam edecektir. Şartlar uygun ise bekleme yapmadan da gidebilir...

Tâkip edilmesi gereken seviye 14.85 'dir. Bu seviyenin altında kalınmaz ise günlükte sorun yok demektir ama yine de aşağı kıracak gibi düşündürüyor...

Osilatörün önemi anladıktan sonra bir de fibo. ve trend çalışmalarına bakalım...

Lineer bakılınca yine önemli bir seviyeye gelmişiz. Burada dinlenmesi ve biraz geri çekilmesi normal karşılanmalıdır...

Asıl beklenen görüntüyü logaritmikten elde ediyoruz...

23 - 25 civarlarında hedef belirlenebilir... İş orada da bitecek gibi görünmüyor ama hele oraya bir gelsin, devamı ondan sonra olsun...

Şimdi izleme dönemi...

Sayfa 740/1044 İlkİlk ... 240640690730738739740741742750790840 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •