Originally Posted by
fedoramca
Bu adama ben twitterda küfür ettim. Utanmıyor musun ahlaksız, enkaz altında millet varken, ruhsat veren belediyeleri, rönesansı savunur şekilde konuşuyorsun diye...
Aynı şeyi Kılıçdaroğlu yapsa ona da aynı tepkiyi aynı şiddetle verirdim veririm, Baykal'a başsağlığı diledi, hele şu günlerde sakın baykal övücülüğü yapmayın diye twitinn altında döşedim.
Siz Erdoğan'ın bir yanlışına, tabi o ALLAH'ın kulu değil ya yanılış yapmaz ama, hadi yaptı diyelim bir yanlışına benzer tepkileri verebilir misiniz? Verdiğimiz zaman bu ülke düzelebilir...
Belediye başkanının hangi partiden olduğu önemli değil, CHP'li evet... Daha önce, deprem ile ilgili haykırışları, yardım cığlıkları vardı, depremden önce... ama bu söylediklerini affedecek de değilim, onlar nasıl doğru ise bu o kadar yanlış bir yaklaşımdı. Adamın şehri yerle bir olmuş, çıkmış bunları konuşuyor...
Niye savundunun cevabı muhtemelen kendine yakın bir müteahhit idi, YANLIŞ, YANLIŞ, BİN KERE YANLIŞ... Kendine yakın derken en basit şekli ile muhtemelen tanıyordu... Belki daha fazlası var...
Hoş diğer tarafta Müsiad başkanının (eski başkan olabili) binaları yıkıldı o da ortada yok.... O da yanlış...
Ama şöyle bir fark var, ben tepkimi bu kesime istediğim gibi verebiliyorum ama diğer kesime veremiyorum, versem alırlar içeri, aynı şiddette ben bir bakana, bir akp li vekile yazsam, beni içeri alırlar. Ama CHP'ye bir CHP li olarak en sert eleştirileri yapabiliyorum...
Öyle bir niyetleri yoktu ama, imamoğluna da yazdım, mansur yavaş a da yazdım, baykal ile sakın gündemi değiştirmeyin diye...
Kimse babamızın oğlu değil kimseye aşık olmaya lüzüm yok, kimsenin yaptığını bizim yanımızda, bizim yandaşımızda diye sevmek, övmek, güzel görmek zorunda değiliz.
Yer İmleri