Sayfa 28/45 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon
Arama sonucu : 356 madde; 217 - 224 arası.

Konu: Deprem ve piyasalar

1. #TUPRS 10 Mart'ta pay başı net 40.87₺ temettü dağıtma teklifinde bulundu.
    Depremzedeler için alınmış hızlı bir karar... Ama beklenenden çok çok az, şartlar oluşursa ikinci yarı tekrar veririz denmiş ama sanmam... hayırlısı...

2. Ooooo çökmüş resmen, tüpraş, 2.temettüyü hiç vermemiş ki...

3.  Alıntı Originally Posted by iberata Yazıyı Oku
    Ooooo çökmüş resmen, tüpraş, 2.temettüyü hiç vermemiş ki...
    bu arada burası ereğli sayfası değil biliyorsunuz mu? yönetimin bi oyunu ile geldik bu sayfaya...

4.  Alıntı Originally Posted by R-E-X Yazıyı Oku
    Hayat inişli çıkışlı mücadeleden vazgeçmemek gerekiyor...Aile yerinde mi önemli olan o...Mal mülk geri gelir bir şekilde...Mesleğiniz nedir bilmiyorum ama bende yaşadım işsizlik sürecini.... iş buldum aileme uymadı şehir değişikliği yapamadım işsiz geçen bir 4 yıl oldu az kazandık az yedik ama bir arada kaldık...Sonrasında işe girdim durumu düzelttim borsaya ciddi ağırlık verdim kısaca hep mücadele ile geçiyor hayat..Benim en büyük hedefim mal mülkten ziyade iyi bir meslek sahibi yapmak başka bir hedefim yok...İyibir meslek sahibi oldun mu hayatta daha sağlam durursun onu anladım...
    Evet dediğiniz gibi canımızın sağ olması yeterli

Mühendisim ticaret yapıyordum dükkan binalarla burlikte çöktü

Zaten şu anda çocukları düşünüyorum

Lise geçiş sınavına girecekti ama şimdi istanbulda eğitime nasıl devam eder

Travmayı atlatabilecekler mi

Yoksa dediğiniz gibi plan yapma durumumuz yok

Biraz da akışına Kalacak bazi şeyler...

5. Gökhan zan haykırıyor, şehri terk ettiler, gittiler cenazelerimiz var ben ceset demekten rahatsızlık duyuyorum nedense, çıkartamıyoruz, nasıl tanıyacağız, nasıl çıkartacağız araç yok, destek yok diye haykırdı demin tvden... gerçekten bir kesimin gösterdiği gibi değil ortam, çok çok acı... hala enkaz altında 100 lerce kişi canlı olabilir...

ne yapılabilir peki? şehre giden de orada tuvalet bile olmadığı için kalmak istemiyor diyor, yardımlar düzensiz plansız, adam ağlıyor ya ağlıyor...

niye bunu beceremiyoruz beceremedik hala 8. günde bilmiyorum... yazık, insanlar kaderleri ile başbaşa... yazınca siyaset yapma oluyor...ekranlar canlı yayında kurtulanlar çok şükür ama onları göstermek güzel , ne güzel ya içerdekiler...

6. şehirlerde alan da kalmamış her yer bina dolmuş, söyle 2 futbol sahası yer yok, hoş olsa da koca şehir sığar mı ki...

Bakan Murat Kurum açıkladı;

10 ilde 171bin bina incelenmiş;
    - 25 bin bina yıkık, ağır hasarlı ya da yıkılacak
    - 122 bin bina az hasarlı ya da hasarsız
    - 24 bin bina orta hasarlı
    - Yıkılan binaların %95' i 2000 yılı ve öncesi yapılmış

Toki' nin 10 ilde 134 bin binası varmış. Hiç biri zarar görmemiş.

Bu 122 bin ağır hasarlı/yıkık binanın kaç tanesine imar affı verdiklerini tabii ki açıklamadı. Yemezzz..

Sonuç olarak, eski binada oturan arkadaşlar acilen çözüm aramaya başlamalılar. Bakan' ın rakamlarına güvenmeyenler olabilir ama başka bilgi yok. 2000 öncesi yapılan binalar maalesef çürük. Toki' de fiyatlar muhtemelen çok artacak. İnsanların ev satın alma isteği çok azalacaktır ama kira olarak da çok artış olur.

İnşallah herkes en kısa zamanda bir çözüm üretebilir.

8.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Sakarya da ilk sabah ulaştım.Çünkü çok yakınım vardı orada.

Asker vardı.Bu kadar diyeyim.

O zamanda deprem yardımlarını cukkalıyanlar vardı yakaladıkda bazılarını.
    Ben izmitteydim nerden gittiniz bilmiyorum ama dönemin başbakanı 3. Gün geldi bölgeye

Kola şişelerine su doldurup satanlar vardı mesala

Şehir ceset kokuyordu...

Sayfa 28/45 İlkİlk ... 18262728293038 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •