Şimdiki tahtacı Ky'ye çok çektirdi beceriksiz ve aç gözlülük yaptı istediği gibi at koşturdu küçük yatırımcıyı bezdirdi onların sevinmesini istemiyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızda.Saygılar
Şimdiki tahtacı Ky'ye çok çektirdi beceriksiz ve aç gözlülük yaptı istediği gibi at koşturdu küçük yatırımcıyı bezdirdi onların sevinmesini istemiyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızda.Saygılar
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Ancak bu kadar karaktersizlik olur...
Boşuna çırpındığını anladığında iş işten geçmiş olacak. Kafanı taşlara vursan da mecbursun ... ...
![]()
Güç yetmemesinden öte, önceliklerinin değişmesi...
Piyasa giderken bu tip tahtalarda malı taşıtmak işlerine geldi. Büyük hisselerde büyük paralarla oynamak kolaydı ve çok para kazandılar. Bu tip tahtalarda çok paraya gerek yok. Fakat ilgilenmek ve uğraşmak ister. O nedenle piyasa giderken büyükler tercih edildi...
Endeks giderken malı devredip gidenler, şimdi dönüp devrettiği malları geri almak istiyorlar ama mâlesef alamıyorlar ve alamayacaklar...!!!
O nedenle de bu düzen böyle devam edip gidecek...
Ta ki; ne zaman gerçek bir babayiğit çıkıp ta parayı bastırıp, herkese değerini öderse ancak o zaman bir şeyler olabilir. Yoksa bu aç gözlü aptalların elinde, bir yukarı bir aşağı gider geliriz...!!!
E bu kadar senedir taşıyanlar verir mi Abi ucuza mali ben vermem ...
Gün sonu PKART AKD grafikleri...
![]()
Yer İmleri