Sayfa 812/1044 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 6,489 - 6,496 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

1. Şimdiki tahtacı Ky'ye çok çektirdi beceriksiz ve aç gözlülük yaptı istediği gibi at koşturdu küçük yatırımcıyı bezdirdi onların sevinmesini istemiyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızda.Saygılar

Alıntı Originally Posted by Dream28 Yazıyı Oku
    Şimdiki tahtacı Ky'ye çok çektirdi beceriksiz ve aç gözlülük yaptı istediği gibi at koşturdu küçük yatırımcıyı bezdirdi onların sevinmesini istemiyorum hayırlısı olur inşallah hakkımızda.Saygılar
    Bu hissede, "gerçek tahtacı kim?" belli değil...!!!

Her önüne gelen tahtacı olmaya çalışıyor ama arkasına bakmadan kaçıyor...!!!

Bakalım, gerçek bir güç tahtayı kontrol etmeyi başarabilecek mi..?

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Ancak bu kadar karaktersizlik olur...

Boşuna çırpındığını anladığında iş işten geçmiş olacak. Kafanı taşlara vursan da mecbursun ... ...

4.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Bu hissede, "gerçek tahtacı kim?" belli değil...!!!

Her önüne gelen tahtacı olmaya çalışıyor ama arkasına bakmadan kaçıyor...!!!

Bakalım, gerçek bir güç tahtayı kontrol etmeyi başarabilecek mi..?
    Sayin T/A anlam veremediğim konuda bu zaten adamlar koskoca tahtaları nerelerden nerelere götürüyorlar bu tahtanın özelliği ne kim gelse başarısız oluyor gücü yetmiyor ?

Sayin T/A anlam veremediğim konuda bu zaten adamlar koskoca tahtaları nerelerden nerelere götürüyorlar bu tahtanın özelliği ne kim gelse başarısız oluyor gücü yetmiyor ?
    Güç yetmemesinden öte, önceliklerinin değişmesi...

Piyasa giderken bu tip tahtalarda malı taşıtmak işlerine geldi. Büyük hisselerde büyük paralarla oynamak kolaydı ve çok para kazandılar. Bu tip tahtalarda çok paraya gerek yok. Fakat ilgilenmek ve uğraşmak ister. O nedenle piyasa giderken büyükler tercih edildi...

Endeks giderken malı devredip gidenler, şimdi dönüp devrettiği malları geri almak istiyorlar ama mâlesef alamıyorlar ve alamayacaklar...!!!

O nedenle de bu düzen böyle devam edip gidecek...

Ta ki; ne zaman gerçek bir babayiğit çıkıp ta parayı bastırıp, herkese değerini öderse ancak o zaman bir şeyler olabilir. Yoksa bu aç gözlü aptalların elinde, bir yukarı bir aşağı gider geliriz...!!!

6. E bu kadar senedir taşıyanlar verir mi Abi ucuza mali ben vermem ...

E bu kadar senedir taşıyanlar verir mi Abi ucuza mali ben vermem ...
    Biraz hareket olsa, vermem diyen niceleri malı kaptırır...

Spek iş bilmezliğinden midir, aç gözlülüğünden midir bilinmez, işi uzattıkça uzatıyor...

Gün sonu PKART AKD grafikleri...

Sayfa 812/1044 İlkİlk ... 312712762802810811812813814822862912 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •