Ben göremedim öyle biþey ama
Ben göremedim öyle biþey ama
Yazdýklarým beni baðladýðý gibi al sat tut tavsiyesi de deðildir
sn.kilavuz yapýlan iþlem A grubu nama yazýlý diye açýkça beyan edilmiþ.
728+728=1.456 bu olmasý gereken bedelsiz müracaatý..
A grubu paylar iþlemden çýkarýlýnca yeni pay adedi 723+723=1.446
aradaki fark A grubu 4.636+4.636=9.273 bu paylarýn dýþarý alýndýðý þekil de okudum ben nacizane,olmayabilir de tabii ki...ytd...
Birde þöyle Bi durum varbu þirket için geçerli deðil ama %50 sinden 1 lot fazlasý hahka açýk olursa ve imtiyazlý lot yoksa þirketi ele geçirebilirler yönetim kurulu belirleme de çoðunluðu saðlayana geçer ama þimdi yönetim kurulunu belirleme imtiyazlý lota sahip kiþi veya kiþilerin uhdesinde ben de yanlýþ biliyor olabilirim tabi ama
Bu bana þöyle geldi ayaðýna kurþun sýkmaya benziyor geçmiþte borsada böyle imtiyazlý lotu olmayýp borsada %50 sinden fazlasý iþlem gören þirketlerin ele geçirildiði olmuþtur þunu söyleyeyim %50 sinden fazlasý borsada iþlem görüp imtiyazlý lotu olmayan þirketler genelde yükselirler hep Bi daha fazla lota hakim olma yani iktidar mücadelesi gibi
Birde 20 kiþiye daðýldýðýný düþün adamýn biride %48 i borsada iþlem gören þirketin lotlarýný uzun vadede ona buna farkettirmeden eþe dosta toplatýr ardýndan bir tane mirasçýnýn %2,5 luk hakkýna ederini iki katýný teklif eder alýr veya kumara yatkýn olaný masaya çeker alýr elinden kumar borcuna karþýlýk olur biter bunu bu þirket için söylemiyorum neyse iyi geceler
Yer Ýmleri