Sayfa 22/33 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
Arama sonucu : 260 madde; 169 - 176 arası.

Konu: Tepkisizlik Tabloları...

Alıntı Originally Posted by Cok Yazıyı Oku
    Listeden Marshall da tam bir sabır örneği olarak borsa tarihinde yerini aldı...
    MRSHL'daki potansiyeli görmemek için herhalde KÖR olmak lazım.
    “Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Tamamen Teknik Analize bırakırsak, henüz bir SAT planı oluşturamadım. Sinyali 1 olarak gördüğünüz senetler, oluşturduğum sistemde belli kriterlere göre dirençlerini aşıp önü boş olanlar. Dirençleri oluşturan kriterlerin band aralığı düşük olanlardan daha sert tepki beklediğim için böyle bir tablo oluşturdum, böyle bir sıralama uygun gördüm. Fakat daha önce yayınladığım StochRSI tepkisizlik tablolarıyla birleştirebilirsem, yatayda kalma sürelerini, kaç barlık bir zirvenin gerçekleştiğini ekleyebilirsem daha güzel olacak. Ancak zaman da tablonun kullanılabilirliği sıkıntıya giriyor. Kolon sayısı arttıkça verim azalıyor. Daha net ve sade olarak kullanıma sunmak iyi olacak. Daha fazla seçenek ve süzgeçten geçirmek ne derece doğru o da tartışılır.
     Alıntı Originally Posted by BJK Coccinella Yazıyı Oku
    Kurup kullanılabilecek, üretilebilecek, birleştirilebilecek bir çok sistem var elimde. Fakat hepsine kendim karar veremiyorum. Belli bir önem derecesinde sıralayıp sistemler birleştirilebilir. İstenilen bütün bilgiler, formüller, periyotlara göre birleştirilip tablo haline getirilebilir. Birleştirmenin üzerinde çok duruyorum çünkü önemli. 10 tablodan 10 ayrı şampiyon çıkabilir, bunu azaltıp daha net sonuç almak ormana tepeden bir kuş bakışı atmak daha zevkli olacaktır.
    Ana sistemde AL ve TUT konumunda olanlar band genişliğine göre küçükten büyüğe göre sıralandı. DI sisteminde AL ve TUT konumunda olanlar, ayrıca haftalık 34 ve 55 StochRSI sistemde de hem 0,20 hem de 0,80 seviyelierini beraber geçip de pek tepki vermeyenler gözden geçirilebilir. En son kolon kaç haftalık zirvesinde olduğunu gösteriyor. Belki bir fikir verir.

GÜNLÜK

HAFTALIK

“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford

3. Çok güzel ve temiz çalışmalar yapıyorsunuz emeğinize sağlık

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein

Alıntı Originally Posted by viper Yazıyı Oku
    Çok güzel ve temiz çalışmalar yapıyorsunuz emeğinize sağlık

aptallık aynı şeyleri yapıp hep farklı sonuçlar beklemektir ....A. Einstein
    Teşekkür ederim Sayın viper. Bir kişiye olsun düşüncelerimi aktarabilmek benim için önemli...

GÜNLÜK

HAFTALIK

6. Petun giprasti. :-)
    Sayin coccinella gif degil de jpg olarak atabilir misiniz acaba? Gifler buyutulemiyor da. Cepten bakiyorum gorunmuyor yazilar. Hipermetropum var da.

LG-H815 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by ilsever Yazıyı Oku
    Petun giprasti. :-)
    Sayin coccinella gif degil de jpg olarak atabilir misiniz acaba? Gifler buyutulemiyor da. Cepten bakiyorum gorunmuyor yazilar. Hipermetropum var da.

Cep telefonunun böyle bir özelliği olduğunu bilmiyordum. Bundan sonra jpeg olarak yüklerim. Kusura bakmayın, geçmiş olsun.

GÜNLÜK

HAFTALIK

8. Tesekkur ederim.

Sayfa 22/33 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •