Sayfa 243/1005 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 1,937 - 1,944 arası.

Konu: Viop LVll

Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Usta trader böyle olur-1 koyar-3 alır.....sonra 3 ün......

https://twitter.com/TheFigen_/status...24646719328371
    Gerektiğinde yetinmeyi bilmek gerekir.
    Kazancı ikiye katlamaya çalışırken birde bakmışsın iki büklüm olmuşsun.

Saygılar sn nohut ağabeyim.
    Son düzenleme : pisyedili01; 14-12-2023 saat: 01:22.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bilanço okurken gözümden kaçmış. Ariston abi kervan gidanin bilanço da faiz gider yada geliri yazmıyor finansman gideri yazıyor. Bu muhtemelen katılım bankalarından çekilen kredi anlamına mı geliyor
    Bir şirketi incelerken az çok yaptığı iş veya ürün hakkında kişisel bilgi olması gerekir.

Biri Haribu yumuşak şeker alma demişti, şimdi wikipedia'ya baktm Türkiye ve müslüman ülkeler için helal versiyonu varmış. Ben kanserojen dedi diye hatırlıyorum.

Yumuşak şeker çok aldığım bir şey değil. Genelde çocuklar tüketiyor diye biliyorum ayıcık vs şekilli oluyor.

A101'de bayramdan sonra tereyağlı baklava şekeri vardı fena değildi ama sonra gelmedi.
    https://gidadedektifi.com/2021/05/16...sak-sekerleme/

Discovery Channel'da çeşitli şekerleme videoları izliyorum. İlaç ve bu tip gıda ürünleri hassas şeyler, bu alanda isim yapan çok karlı olabiliyor, ama dediğim gibi çocuklara sormak lazım. Warren Buffet'ın sözü var anlamadığınız işlere para sokmayın diye, yani anlayanların bakması lazım.

Kervan gıda br ürünü, A101'dekini koydum bunu da koyayım ama dediğim gibi çok anladığım bir şey değil.
    https://gidadedektifi.com/2023/10/10...sak-sekerleme/
    Son düzenleme : ariston; 14-12-2023 saat: 04:36.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3. Bu BIMAS, A101 vs sayesinde bence şöyle bir şey oldu. Patronlara gidip ben şöyle bir ürün üretsem mağazanızda satabilir miyim deniyor, ya da yurt dışından gelen bir ürün çok tutunca onu birilerine sen üret bu gavurlara para kazandırmayalım deniyor ve o alanda yatırım oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

oha öküz gibim uyumuşum...

90 senelik ömrün 30 dan fazla senesi uyuyarak geçiyor amonyum nitrat. uyku yönünden hangi heyvana evrimleşmişiz araştırmak lazım.

Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    oha öküz gibim uyumuşum...

90 senelik ömrün 30 dan fazla senesi uyuyarak geçiyor amonyum nitrat. uyku yönünden hangi heyvana evrimleşmişiz araştırmak lazım.

Kedi desek
    bir halt olacağı yok.

6. Günaydın millet

7. Fedden sonra hayvan gibi aldığına göre fed faiz artıracak diye düşmüşüz mu demeliyiz?

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Fedden sonra hayvan gibi aldığına göre fed faiz artıracak diye düşmüşüz mu demeliyiz?
    Balıkçılıkta yemleme diye bişey vardır.
    bir halt olacağı yok.

Sayfa 243/1005 İlkİlk ... 143193233241242243244245253293343743 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •