Alışa devam. Bizde kredi mıredi yok. Üç bej allah ne verdiyse toplarım. O şortçularıda patlatırım hiç acımam. Hadi açığa sattın düşürdünde piyasada olmayan malı nasıl alıpta yerine koyacaksın...
Alışa devam. Bizde kredi mıredi yok. Üç bej allah ne verdiyse toplarım. O şortçularıda patlatırım hiç acımam. Hadi açığa sattın düşürdünde piyasada olmayan malı nasıl alıpta yerine koyacaksın...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Biz bu yola 20 li fiyatlardan çıktığımızda bir otuzları görelim demiştik gördük. Sonra sıktı 30 lar haydi artık 40 yak dedik yaktı. Sıra geldi 50 lere dedik onu da yaktık. Artık demlendik 60 ları görmeyelim mi ? [emoji3][emoji3][emoji3]
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
" Bir Cüzdanı Doldurmak, Boş Olanına Katlanmaktan Daha Kolaydır "
Paranı faize koysan reel faiz yok eriyip gidiyor. Arsa ,tarla,ev alsan fiyatları balon elinde patlar. Altın alsan yüzde 4-5 civarı direk kuyumcuya gidiyor. Borsaya yatırsan yam yam patronlar sömürüyor. Harcasan esnaf kazıklıyor. Ne yapacağımızı şaşırdık.. bakıyoz hangisi ucuzsa onu alıyoz..
Deniz Yatırım
Deniz Yatırım, Türk Telekom için hedef fiyatını 44,40 TL’den 76.60 TL’ye yükselterek tavsiyesini “al†olarak açıkladı.
Yer İmleri