Sayfa 157/998 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 1,249 - 1,256 arası.

Konu: Viop LIX

VİOP30 toplam, İş Yatırım 111 bin, diğer long kısım ise 84 bin olmuş,

çalıyo ama çalışıyo stayla

https://www.youtube.com/shorts/vOE69AFyls4

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    en fazla İstanbul seçimlerindeki gibi iptal ederler sonra daha büyük tokat gelir halktan.
    erken seçim olmadan bazı anlaşmalar olur .Cumhurbaşkanı yetkileri yeniden gözden geçirilmeli ile ilgili duyduğun an o iş bitmiştir.
    RTE sonra gelecek kişi muhalefetten olursa bu kadar yetkiyle teslim etmez yaz bir yere yetkiler azaltılacak .
    kişiler gelir geçer sindo...

bu millet artık bilemiyom...umudum kalmadı.

4.  Alıntı Originally Posted by Uğur taylan Yazıyı Oku
    Valla arkadaşlar burada ilk yazıyorum bugün leventte kanyon Özdilek metro cıtı alışveriş merkezlerine gittim durumları içler acısı abi içinde okadar büyük büyük firmalar resmen sinek avlıyor ya bu işyerleri bu masrafların altından nasıl kalkıyor anlamak mümkün değil resmen tümü batak filo ayakkabı müşteri eksik olmazdı şimdi bir Allah'ın kulu yok elemanlar resmen yatıyo ayakkabı fiyatlarına baktım çöp modeller 2.500 3.000 aralığında bu fiyatlara kim alır kim giyer hele metro cıtıy resmen batmış velhasılın memleketin durumunu hiç iyi görmedim valla bugünkü gözlemlerimde memleket adına çok ürperdim Mehmet Şimşek değil ontane Mehmet Şimşek olsa zor bence bağıra bağıra kriz geliyor yok abi bu pahalılığa kimse dayanamaz halının altına süpürülen kredi kartı geri ödeme sıkıntılarını söylemiyorum Allah'ım yardımcımız olsun
    Ekonominin son cokusundeki en büyük pay simsek in
    Bu cary denen tefeciler konusunda çok uyardılar
    Bunların getirdiği paranın tek kuruş faydası yok
    Bunlara verdiği sözler yüzünden geri adım da atamıyor

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Başlığa ait bilgiler
    Bu başlığı şu anda 130 kişi okumaktadır. (19 üye ve 111 ziyaretçi)

pisyedili01, ABKA, ALPER, Ayasofya 2005, beta_, BOSPOROS, el turco, indregandi, kelebekx, keremalkm, kiraz, loto, lunatic, maverick_nd, mert45+, mimar74, orpotu, Patrick Bateman, tidebringer

..........................

Sn mert45 dostum ,
    Siz ne zaman yazsanız ben olmuyorum bu listede.online iken yazayım dedim.
    Tek + benim gördüğüm kadarı ile ..Sevgiler
    Hayat hoş gerisi boş

6.  Alıntı Originally Posted by mert45 Yazıyı Oku
    Mesela diyelim ki ben 11300 den long yaptım ..düşerse 109400 gap kapanmasını mı bekleyim ..yoksa senin dediğin gibi ..

Yukarı yukarı yukarı mı

https://www.youtube.com/watch?v=4KTwdr5aTT4
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...67#post6886167

11300 long aynen devam..

Şimdi 11182.50
    Hayat hoş gerisi boş

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    kişiler gelir geçer sindo...

bu millet artık bilemiyom...umudum kalmadı.
    umudunu yitirme sadece millet takım tutar gibi parti tutmasın yapamayan gitsin, yanlış yaptıysada siyasetçiden hesap sormaktan korkmasın .Hepiniz babasınız ve aileniz var aileniniz rızkını yolda birileri çevirip almaya çalışsa direnirsiniz gerekirse kavga edersiniz .peki siyasetçi yanlış politikalarla yanlış kararlar alıp benim cebimdekini çöp seviyesine düşürüyorsa bana hesap verecek benim için böyle .
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SHORTLARI KAPATTIM...AKTİF:11.800 den

Belli noktalarda LONG açarım...Kanımca BOĞALAR biraz güç kazanıyor.Birkaç günlük long olabilirim..

O dedikodu var ya....

Sayfa 157/998 İlkİlk ... 57107147155156157158159167207257657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •