Birileri bizden önce bir şeyleri hissedip satıyor olabilirler, hiç normal bir satış değil.
Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!
Eyvallah üstadım...
satışlar çoğunlukla yatırım ve emeklilik fonlarından geliyor. Bugün de iş yatırım muhtemelen fondu. Yatırım ve emeklilik toplamda 12 m civarı lot sattı. Şirketi en iyi tanıması beklenen TCD VE MAC fonları ise satmadı. Ayrıca Bazı takaslarda özel artış var. Örneği Gedik yatırım takasında ciddi artış var son 1 ayda. Belki oyuncudur. Benim anladığım bir insider yada kötü bilanço beklentisi olmaması lazım. Düşüşün sebebi 12 m üstü satışlar. Tabii kötü de gelebilir. O kadar çok değişken var ki... İlk çeyrek zarar eden iki sektör zarardan çıkacak mı ve ne kadar kara geçecek? İletişim ve Savunma muhteşem marjlarını koruyabilecek mi? İlk çeyrek 200 m net kur zararı vardı. Bu çeyrek olmaması lazım. Bazen genel yönetim giderleri gibi kalemlerde ani sıçrayışlar da olup görüntüyü bozabiliyor. Vasat da gelebilir çok iyi bilanço da gelebilir bana kalırsa. Merakla bekliyorum.
Ortak satisi ne durumda, satiyor mu, satiyorsa kac lotu kaldi, hicbir sey bilmedigimiz icin nereden doner sorusuna da tahmin yurutmek mumkun olmuyor
Yer İmleri