Yapılan zamların asıl yansımaları 3-4 . Çeytekşerde gelecek. Şu ortamda karını katlayacak ,pirimsiz ender sektörlerden iletişim. Buradan satanların aklına şaşarım. Tam rahat edilecek zamanlarda bu kağıtlar satılır mı hiç...
Yapılan zamların asıl yansımaları 3-4 . Çeytekşerde gelecek. Şu ortamda karını katlayacak ,pirimsiz ender sektörlerden iletişim. Buradan satanların aklına şaşarım. Tam rahat edilecek zamanlarda bu kağıtlar satılır mı hiç...
yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.
Faturalar üçe katladı. Hangi sektör 6 ay sonra gelirini üçe katlayabilir....
Yarın güzel bir bilanço bekliyorum. Asıl zamlı faturalar3.4. çeyreklerde yansıyacak. Bu zamanda gelirlerini katlayacak nedir sektörlerden iletişim...bundan sonra 50 nin altında mal toplayabileceğimi pek sanmıyorum. Hedef 150 oldu benim için...
4 hafta boyunca CRLN 52.25 direnci üzerinde kapanış yapamadı.. daha sonra CRLN direnci 50.90 a geriledi.. yine 4 hafta boyunca 50.90 üzeri kapanış yapamadı... ne olacak bu ttkomun hali...
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Bu hafta bist30 a alınacak şirketler acıklanacak. Bir süpriz olmazsa telekom 1 ekim de bist30 da.
Yer İmleri