Originally Posted by
kardamadam06
SASA yönetiminin mesailerinin çoğunu şirket faalietinden ziyada borsa simsarlığına ayırdığını anlamış olmak gerekiyor. Kafa patlattıkları tek konu... nasıl bir strateji izlersek ya da nasıl bir açıklama yaparsak... daha fazla yatırımcıyı hisseye hapseder paralarını sıfır faizle (hatta negatif faizle) kullanırız telaşıdır.
Yapılan açıklamaları hep bu mantık süzgecinden geçirip, ona göre pozisyon almak gerekli diye düşünüyorum.
Şahsen SASA'dan bundan sonra da doğrudan yatırımcı lehine bir davranış beklemiyorum. Küçük yatırımcı ancak, borsa simsarı patronun kendi çıkarları doğrultusunda yaptığı hareketlerden edebilirse kar eder.
Tıpkı balinanın yanında yüzen balıklar gibi..
Şahsi düşüncem budur, bundan sonra da şirket faaliyetlerinden para kazanmaktan çok... patronu tırtıklayarak para kazanma stratejisi gütmeye çalışacağım.
Aklına emeğine sağlık kardeşim, tamamen katılıyorum. Bu hisseyi şirket kendi eliyle bu hale getirdi. 2 senedir yatırım diye diye millete umut bağlattılar. Halen ortada bir şey yok.
Yazılarımın tamamı şahsi görüşlerim olup, SPK Kanunu ; madde 101, 103, 104, 106, 107, 110 ve diğer ilgili maddeleri kapsamında görüş ve düşüncelerim asla yatırım tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir. Aksi halde zarar edebilirsiniz...
Yer İmleri