Sayfa 403/499 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453 ... SonSon
Arama sonucu : 3988 madde; 3,217 - 3,224 arası.

Konu: SISE - Şişe Cam

1. Ezan vakti kötü düşünme diyorum ama bu borsa beni hep farklı bakmaya sevkediyor

43,70-44,14 aralığından 2.7 milyon alınmış…

Be sevgili broker hisse 43 kadar indi senin aldığın dibin 70 kuruş da altı…

Neden 43-43,70 arası 1 lot almadın ?

Seni 2.7 milyon lotta durduran sebep nedir?

Alım için ayrılan para mı bitti ?

Bugün çıkıp tekrar alırsan bu işte ibinelik vardır tahtadan birinin malını şirketin parasını kullanarak alıyorlar diye düşünürüm.

Şeytan diyor hazır kardayken çık göm hepsini diğer göz bebeğine Zaten sektör patates bilanço beklentisi yok bunda daha önceki rallisinde bilanço yakıtımız vardı.

Neyse bakacağız herkese hayırlı günler diliyorum

2.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Gıdım kalmıştı bari dokunsaydi. Faiz kararı öncesi bankalarla tutuyorlar yine. Ytd
    https://www.youtube.com/shorts/fD0tI...?feature=share
    Uyuyakalmisim ama bankalar yine ben yine ben yine ben demiş Serenay Sarıkaya tabiriyle.. ytd

3.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Ezan vakti kötü düşünme diyorum ama bu borsa beni hep farklı bakmaya sevkediyor

43,70-44,14 aralığından 2.7 milyon alınmış…

Be sevgili broker hisse 43 kadar indi senin aldığın dibin 70 kuruş da altı…

Neden 43-43,70 arası 1 lot almadın ?

Seni 2.7 milyon lotta durduran sebep nedir?

Alım için ayrılan para mı bitti ?

Bugün çıkıp tekrar alırsan bu işte ibinelik vardır tahtadan birinin malını şirketin parasını kullanarak alıyorlar diye düşünürüm.

Şeytan diyor hazır kardayken çık göm hepsini diğer göz bebeğine Zaten sektör patates bilanço beklentisi yok bunda daha önceki rallisinde bilanço yakıtımız vardı.

Neyse bakacağız herkese hayırlı günler diliyorum
    Efes holding 23 Aralıkta 43.72-44.80
    1 milyon almış.
    Dün ise 24 Aralıkta 43.16-44.12 den
    1.24 milyon almış.
    Ytd

4. Bak fredim hc bankası almamış ama efesi almış. Boşlukları doldurmuşlar yani 😊 ytd

5. Sadece Halis Karataş binmemis, demek ki çift jokey!
    Yoksa bunun gibi eşeği başka kim dehleyebilirdi. Ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

6.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Bak fredim hc bankası almamış ama efesi almış. Boşlukları doldurmuşlar yani �� ytd
    Gördüm hocam

7.  Alıntı Originally Posted by freedım Yazıyı Oku
    Gördüm hocam
    Ama ilginç olan bunu bugün niye gördük. Ya da ben mi öyle gördüm. Yoksa göstermek istedikleri için mı gördüm.. interesting.. ytd
    "Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by spenc Yazıyı Oku
    Selam fedoramca! Herkes diğer elinde olan hisselerin derdine düşmüş olabilir ��
    Bunun keyfini çıkarmamanın başka bir izahı olmasa gerek.
    Halis Karataş bir elinde tesbih, ağzında sakız şimdilik izliyor ortamdaki diğer atları.. ytd

Selamlar... Bende efes var onda da dayak yiyoruz, çok da şey etmeye gerek yok...

Sayfa 403/499 İlkİlk ... 303353393401402403404405413453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •