Sayfa 963/998 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon
Arama sonucu : 7982 madde; 7,697 - 7,704 arası.

Konu: DoLARDA YÜKSELİŞ KAÇINILMAZ XXIV

Servisler usta olarak makine mühendisi çalıştırmıyorlar, sanayiden ne çıkarsa o ve çoğu doğru dürüst para vermez.
    DOLAR 5 GAYME OLACAK!
    Bu imza, Subat 2017 tarihine aittir!

2.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Servisler usta olarak makine mühendisi çalıştırmıyorlar, sanayiden ne çıkarsa o ve çoğu doğru dürüst para vermez.
    benim sanayideki usta her zaman söyler, servisteki eleman nitelikli olsa dükkan açıp kazancını 5'e katlar diye..

3.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Ben malzemeyi kendim alıyorum. Orkinal parça kullanmayı tercih ediyorum. Bu ay balataları alacağım. Ustaya gene bişeyler veripmdeğiştireceğim
    Arka fren balatasını yaklaşık 5 yıl önce değiştirmiş 102 bin km yol yapmışım.
    2 ay önce tanıdık usta baktı "değişime gerek yok "dedi.
    Gecen hafta vizede geçtiğine göre sorun yok.

4.  Alıntı Originally Posted by reha kaya Yazıyı Oku
    Zaten mühendisler genelde usta olarak çalışmazlar Yetkili servisin müdürü, sorumlusu mühendistir.
    Bir de Yetkili servisler sanayide yetişen çırakları usta olarak almayı pek tercih etmezler, kendileri eğitirler. Sanayide çalışanların karakteri bozulur çünkü.

Yetkili serviste çalışanlar çalışanlar çok iyi ustadır diyemem ama hile hurda yoktur. Aracı cihaza bağlar, arızayı tespit eder, parçayı değiştirir. Sanayide hiç ben bu arızayı anlamadım diyen göremezsiniz, mutlaka fikri vardır. Parçayı söker, takar, olmayınca o değilse kesin şundandır abi der.
    Yazdıklarım kendi görüşümdür, Yatırım tavsiyesi değildir.

5. 1929 finansal krizinin 100.yılını ABD borsaları ne zaman kutlayacak bakalım.
    2025-26-27..
    Buffet boşuna nakite geçmemiştir muhtemelen.
    https://www.youtube.com/watch?v=S6uMGHR07UI
    Önce bir sistem kur.
    Sen sadece sistemi denetle yeter.

6.  Alıntı Originally Posted by Denizdenizli61 Yazıyı Oku
    Arka fren balatasını yaklaşık 5 yıl önce değiştirmiş 102 bin km yol yapmışım.
    2 ay önce tanıdık usta baktı "değişime gerek yok "dedi.
    Gecen hafta vizede geçtiğine göre sorun yok.
    Ayhan başkan nasıl oluyor da her yıl balata yemeyi başarıyor ki. Baya bir uğraşı emek lazım balatayı her sene yemek için

7.  Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    Zaten mühendisler genelde usta olarak çalışmazlar Yetkili servisin müdürü, sorumlusu mühendistir.
    Bir de Yetkili servisler sanayide yetişen çırakları usta olarak almayı pek tercih etmezler, kendileri eğitirler. Sanayide çalışanların karakteri bozulur çünkü.

Yetkili serviste çalışanlar çalışanlar çok iyi ustadır diyemem ama hile hurda yoktur. Aracı cihaza bağlar, arızayı tespit eder, parçayı değiştirir. Sanayide hiç ben bu arızayı anlamadım diyen göremezsiniz, mutlaka fikri vardır. Parçayı söker, takar, olmayınca o değilse kesin şundandır abi der.
    Doğru aslında herşeyi yetkili serviste pahalıya da gelse yaptırmsk lazım zira sanayiide her iş deneme yanılma metodu ile yapılır lüzumsuz parça takıp arıza bulamazlar..

Zaten okulda kafası çalışmamış okumamış adamı sanayii ye çırak veriyorlar beyinsiz adamlar 7x8 ı asla öğrenemeden usta olup (hesapta) milyonluk karmaşık araçları tamir ediyorlar güya..

Tabii çok iyi ustalar var ama az sayıda onları tenzih ediyorum. Çoğunluk berbat ..
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

İlk 3 yıl yetkili servise götürüyorum.
    Sonra, yetkili servisten 20 yıl sonra ayrılıp, kendi özel servisini açan, tanıdığım ve güvendiğim kişiye götürüyorum.
    Parçaları orijinal sipariş veriyor ve paketi gözümün önünde açıyor.

Sayfa 963/998 İlkİlk ... 463863913953961962963964965973 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •