bakalım ne varmış raporda, ya da ben hangi şeyleri görmüşüm ( taraflı bakış benimkisi, görecekseniz siz de görün ve değerlendirelim hep birlikte:
https://x.com/faaliyetraporum/status...356235/photo/3
hesap sahibi "Maksimum 1-2 içerisinde Alarko'da pozisyonlanmayı planladığım için yatırımlarına biraz bakmak istedim.
Tarım sektöründeki satın almalar yurtiçinde 70 mio usd'yi aşmış durumda. Tarımda 2028'e kadar yurtdışı dahil 1 mia usd yatırım hedefi paylaşılmış" diyerek işe başlamış ama 1-2 ay mı gün mü yıl mı asır mı acep

.
rapor derli toplu...
sn 101 e müjde 3 domates 1 biber tohumu tescil ettirilmiş
hillside 5-6 otele çıkabilir. öncelik bodrumda. duruma göre biri yurtdışında olabilir otellerin...
tarım malum... gübreye 20 milyon dolarlık yatırım ilave mi hepsi mi anlayamadım... Kazakistana da gübre yatırımı yapılacak ( Kazakistanda enerji desteği varmış).
MEDAŞ yıllık 140- 150 milyon dolarlık yatırımı kendi kaynaklarıyla yapabiliyormuş... yarısı ALARKın olduğu için yıllık h,sse başı 6 lira sadece oradan yatırım var...
depolama temkinli gidiyorlar ve pazarı hesaplıyorlar... sanki yatırım çöpü olmak yerine işlevsel yatırımlar olacak ( hedef büyük şebeke ölçeğinde, ticari ve konutlara yönelik depolama) ...
uçakla ilgili ilk işler Portekiz önümüzdeki 2 yıl içinde Türkiyeye gelecek ( hangar yapımı 2 yıl sürüyormuş), yılda 10-15 uçak dönüşümü planlanıyor. ILS international loading sistem sanırım uçağın bütünlüğünü bozmadan içini boşaltıp kargoya uygun hale getirme dünyada ilk...
son not CEO nun ağzından bal damlıyor da piyasa bu işe ya inanmıyor ya da 2018 yılında olduğu gibi bir çapanoğlu var işin içinde. o çapanoğlunu kenarından yakalamış ve düze çıkmıştık. bakalım bu düzlükteki pozisyonumuz bizim ligimizi değiştirebilecek mi?
not değiştirirse ne ala maliyetim 0 ın çok altında. değiştirmez ise benim düzlüğüm şükürler olsun ki devam ediyor. sadece bir üst level umudum var ki emekli maaşıyla bu olacak iş değil tek umudum ALARK ( Rabbim nereden ne veriri diye tarışmıyorum sadece sebepler içinde mantıklı gelen diyelim belki de). bu yüzden hesabınızı kitabınızı kendiniz yapın ve lütfen kumar yerine yatırım yapmayı deneyin...
Yer İmleri