Sayfa 422/422 İlkİlk ... 322372412420421422
Arama sonucu : 3376 madde; 3,369 - 3,376 arası.

Konu: KAREL - Karel Elektronik

1. 07.05. tarihinde 20 milyar tl lik iş anlaşması haberi fiyat 8.81 tarih 21.05. fiyat 8,60

2.  Alıntı Originally Posted by erhankod Yazıyı Oku
    07.05. tarihinde 20 milyar tl lik iş anlaşması haberi fiyat 8.81 tarih 21.05. fiyat 8,60
    Karelde herşey güzel üretiyor satıyor ama sonuç nasıl başarıyorlar zarar..... Kar olmayınca yatırımcı uzak duruyor sadece biz şirkete inananlar bekliyor.... Şuan çoğu hisse karel gibi kötü.....

3.  Alıntı Originally Posted by mico Yazıyı Oku
    Son ortak satışı 3 ay önce 12 milyon lot, 10,40 fiyattan kısa/orta vade satış yapılmayacak açıklaması ile yapıldı.
    Hisse 9 lira.
    5 ay geride kaldı.
    Foncu abi iyi zarar yazdı.
    8,40 fiyattan alım-satım yapılsa 24 milyon TL parası kendi cebinde kalır yada 12 değil 15 milyon lot hisse alırdı.
    Doğan CEO ile ortak kardeşlerin keyfi gıcır tabi.

4.  Alıntı Originally Posted by mico Yazıyı Oku
    5 ay geride kaldı.
    8,40 fiyattan alım-satım yapılsa 24 milyon TL parası kendi cebinde kalır yada 12 değil 15 milyon lot hisse alırdı.
    Dohol CEO’su denen pislik yaptığı rezilliği ABD ve ab de yapsa zehirli iğneyle infaz ederdi devlet

5.  Alıntı Originally Posted by mico Yazıyı Oku
    5 ay geride kaldı.
    foncu abideki mallar ortaklarındır yoksa bu kadar tutmazdı elinde
    emeklilik ve yatırım fonları 1 aydan bugüne kadar 15 milyon lot sattılar

6.  Alıntı Originally Posted by XTrader+ Yazıyı Oku
    Karelde herşey güzel üretiyor satıyor ama sonuç nasıl başarıyorlar zarar..... Kar olmayınca yatırımcı uzak duruyor sadece biz şirkete inananlar bekliyor.... Şuan çoğu hisse karel gibi kötü.....
    yapıyor yapmasınada bedava yada zararına iş yapıyor asıl iş kalemlerinde büyük zararlar yazıyor kar yaptığı işler ufak tefek fason işler

7. Mesele, sadece patronun cebini yeteri kadar doldurması. Bu sağlandığında yola çıkar. Şuan küçük yatırımcıyı sağma evresindeyiz. Doğan Holding ve elektronikçi kardeşler şimdi bizi sağıyorlar. Buna alet olan CEO kılıklı yalaka da mama kasesini doldurmuştur. Ama onlara kızmıyorum. Ülkenin başından ayak tırnaklarına kadar fırsatçılık ve ahlaksızlık kol geziyor. Bizim şirket sahiplerinden de borsamızda yatırımcılarını koruyan şirket sahipleri gibi bir duruş göstermesini beklemiyorum zaten. Bu aç gözlülere karşı kendimi koruyabileceğim tek silah sabrım var. Bu kadar baskı varsa, beklenti ve haber de vardır. Yatırımcıyı yalanla çok üzdüler. Benim yaşadığım stres ve kaygının bin mislini başta CEO olmak üzere onlar da çeksin. Bizim çocuklarımızın rıskını çalan bu ahlaksızlar çocuklarından gülmesinler.

8.  Alıntı Originally Posted by Beyazada Yazıyı Oku
    Mesele, sadece patronun cebini yeteri kadar doldurması. Bu sağlandığında yola çıkar. Şuan küçük yatırımcıyı sağma evresindeyiz. Doğan Holding ve elektronikçi kardeşler şimdi bizi sağıyorlar. Buna alet olan CEO kılıklı yalaka da mama kasesini doldurmuştur. Ama onlara kızmıyorum. Ülkenin başından ayak tırnaklarına kadar fırsatçılık ve ahlaksızlık kol geziyor. Bizim şirket sahiplerinden de borsamızda yatırımcılarını koruyan şirket sahipleri gibi bir duruş göstermesini beklemiyorum zaten. Bu aç gözlülere karşı kendimi koruyabileceğim tek silah sabrım var. Bu kadar baskı varsa, beklenti ve haber de vardır. Yatırımcıyı yalanla çok üzdüler. Benim yaşadığım stres ve kaygının bin mislini başta CEO olmak üzere onlar da çeksin. Bizim çocuklarımızın rıskını çalan bu ahlaksızlar çocuklarından gülmesinler.
    Dohol CEO’su denen pis kurusu çağlar göğüş kardeşde 2024 beklentilerini tv ekranlarına sosyal medyalarda 1. Ve 2 . Çeyrekler düzeleceğini 3. Çeyreğin iyi geleceğini karelde enteresan şeyler olduğunu söyleşimden sonra ortak kardeşler 30 milyon hisse satısı gerçekleştirdi ve bu pis kuruları şuanki fiyattan sattıklarını fazlasıyla yerine koyuyor sabredeceğiz bu pis kurularına rağmen

Sayfa 422/422 İlkİlk ... 322372412420421422

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •