Sayfa 829/1001 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: Viop LXVI

1.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Süper emekli Ali Erbaşâ€™a 6 maaş, 2 milyon ikramiye
    Görev süresinin dolmasına 12 gün kalan Ali Erbaş, ‘süper emekli’ olacak. Erbaş, 101 bin TL emekli maaşı, 2.3 milyon TL ikramiye alacak.
    Zehir z. olsun yemek nasip olmasın

Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Ülke bitmiş uzatmaları oynuyor. Sahte diplomalar, sınav sorularının çalınması, elektronik imzaların çalınması deşifresi, bebek ölümleri çetesi, yangınlar, ya kısacası ülke de yok yok herkes mafya olmuş , talan, yağma, cinayet, gasp, tecavüz, hukuk, sağlık, ekonomi, hepsi bitik.

Bunlar önemli değil malum şahıs ölsün yarın başka bir dini bütün gelir yine onu seçerler bize alnı secdeye değecek biri lazım
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

3.  Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Süper emekli Ali Erbaşâ€™a 6 maaş, 2 milyon ikramiye
    Görev süresinin dolmasına 12 gün kalan Ali Erbaş, ‘süper emekli’ olacak. Erbaş, 101 bin TL emekli maaşı, 2.3 milyon TL ikramiye alacak.
    Maaşı da ikramiyesi de normal.O koşullarda çalışmış bir devlet memuru aşağı yukarı bu maaşı ve ikramiyeyi alır. Ama sorun bu adam o pozisyonda çalışmalı mıydı kısmı tabiki.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Maaşı da ikramiyesi de normal.O koşullarda çalışmış bir devlet memuru aşağı yukarı bu maaşı ve ikramiyeyi alır. Ama sorun bu adam o pozisyonda çalışmalı mıydı kısmı tabiki.

Boş işler başkanı zaten yiyeceğini yedi alacağını aldı azıcık gururluysa geçtim müslümansa deyimini gider yardım eder fakire fukaraya
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5. benden söylemesi...

Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by bb79 Yazıyı Oku
    Boş işler başkanı zaten yiyeceğini yedi alacağını aldı azıcık gururluysa geçtim müslümansa deyimini gider yardım eder fakire fukaraya
    Müslüman olduğundan eminmisiniz?
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7. Dün Bahçeli ve RTE görüşmesi oldu basına açıklama gelmedi , Özgür özel KK için kayyum olarak gelirse gereken yapılır dedi , pazartesi gürsel tekin chp ist il binasına gidicez diyor burada kargaşa olabilir mi , bugun ysk chp nin şikayetini değerlendirecek sonuç olarak karışık günler .

bugun ysk dan çıkacak sonuç chp için önemli bence buda ön savlo muhalefetin muhalefet tarafı bunu bekliyor şimdi diyeceksiniz kendi adamları bu olay çok farklı sonuçlar doğuracağı için hem vebal hem yargı anlamında ilerde çok değişik sonuçlar çıkacağından iktidar tarafındada rahatsızlık var yalnız saray ve iktidar ayrılmış durumda gözüken
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
    Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .

AKBNK teröristi sahada olunca yapacak bir şey yok,long için

Sayfa 829/1001 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •