Üstad nereye ? Asıl eğlence yokuş aşağı inerken. Sakın bir yere kaybolma şimdi şarkı değişecek. Dansa devam. Artık sen seçersin halay mı olur zeybek mi olur yoksa horon mu
(Bu arada sevgili üstadım 2016 ocak'tan beri takip ediyorum. Seni üzdüysek, kırdıysak ne olur bize hakkını helal et)
Takip etmeye değer bulduğunuz için ben teşekkür ederim...
Bir yere gittiğim yok. Sadece kritik günlere gelince her zaman yaptığım gibi uyarı yapma gereği duydum. Allah ömür verirse daha çoook birlikte oluruz...
Kırmak, üzmek ne demek. Aslıl benim bir hatam, kabahatim oldu ise sizler affedin. İnşaAllah benim yüzümden zarar eden olmamıştır. Kimseyi incitmemişimdir. Böyle bir durum varsa cidden çok üzülürüm. Faydalı olmaya çalışırken zarar vermeyelim...
Bu arada Grafikler Güncellenmiştir...
Haftalık ve Aylık bugün yetişmeyebilir. Akşama evde yokum ve yüklemesi bayağı zaman alıyor. Kısmetse yarına artık...
http://teknikanaliz.site/grafiklinkleri.html
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Sn.T/A ellerinize sağlık, yeni bist analizi için ayrıca teşekkürler, iyi akşamlar
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Sadece aylıklar kalmış hocam, teşekkürler...
“Başarısızlık yeniden ve daha zekice başlayabilme fırsatından başka bir şey değildir.” Henry Ford
yalnızca cehaletle savaşıp gerisiyle sevişelim. zengin olma garantisi yok ama dünyanın çok daha keyifli bir yer olacağına eminim
Yer İmleri