gordun mu ayhanim....
LAZI....saniyesinde getirdim.....DASHAGINA COK DUSKUNDUR.....ha ha ha
gordun mu ayhanim....
LAZI....saniyesinde getirdim.....DASHAGINA COK DUSKUNDUR.....ha ha ha
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
eskiden vardi....simdi yok...
uc ay once amrikiye geldi....ameliyetle ZENCI dashagi takdirdim....istanbuldan rizeye kadar onune gelen gaciyi hasat etmis....
fekaat....
yengem aradi....kuzu....o kadar para gitti...bi ben haric herkesle oluyor....bunu ara...bi care bul....
aradim....lem olum niye boyle yapiyorsun dedim....
dediki.....cussss o kadarda degil....taktirdigin baskasina ait zenci dashagi ile kendi karima ilismem...DINDEN CIKARIM DEDI....
Yani....
var emme yok....diyebiliriz....ayasofya....
YAZDIKLARIM sadece sohbet icindir...baskasinin gorusu ile borsada islem yapan ayvayi cig yer...parmaklarin tuslarda ise....SENSIN SORUMLU OLAN...AGLAMA DUVARI ISE KUDUSTE...ne ararsan kendinde ara....
Temel vaşingtonda publik tuvaleten gider. yanındaki zencinin mevzu aletini görünce şaşurur.
adama bu nasıl büle oldu der.
zenci, hergün cetvellen yüz şaplak furacan der.
bir ay sonra gene karşılaşurlar.
zenci sorar neoldu diyerekten.
temel, renginü benzetuk ta ebatları aynı kaldi, der.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Çift yumurta konusunda babonunda diyecekleri vardır
bir halt olacağı yok.
Şükür sayfa canlanmış![]()
bok vardir....
nerde yasiyor....KANADA....sicaklik eksi 50 derece....2 metro kar....
evvel ki yil....bu ayakustu dondu....6 saat donuk kaldi....
tedavi uzun surdu....dashaklar haric....diger organlari duzeldi....
graflarini niye euro asiyor....tl asamaz....dolar asamaz...NIYE SANIYORSUN AYHAN...
DASHAK VE FONKSIYONLARI ILE ILGILI BU....malatyali bu....yani DULKADIROGULLARINDAN....onlarda da...fatih doneminde....onemli dashak problemleri olusmustu...VENEDIK DUKASI KULLANIRLARDI....
Yer İmleri