Anket Sonuçlarını Gör: Şu anda 1612 olan vadeli, ekim sonu nerede olur?

Oylayan
59. Bu anket için oy kullanamazsınız
  • 1700 üstü

32 54.24%
  • 1500 altı

16 27.12%
  • Arasında bir yerde

11 18.64%
Sayfa 165/1004 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon
Arama sonucu : 8028 madde; 1,313 - 1,320 arası.

Konu: Viop XXXV

1.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Sonunda bükenim modele geldin sayılır. Bir de viop ta kısa vadeli trade i azaltıp, portföy hedge işlemlerine ağırlık versen tam olacak.

İşin tuhafı, hisse portföyü, viop daki işlemlerden gelen kazancı destekliyor, bu model portföyde getiri dalgalanmasını çok azalttığı için, panik ya da hatalı işlem miktarını da azaltıyor. Yani hisselerin hisse portföyünden ziyade viop işlemlerine katkısı oluyor.
    Viop da 30 saniyede 1 işlem yapmamız lazım abi. Para dağıtıyorlar. Parayı alamıoz moralim bozuluyor. Çok hırslandım geri geldim bildiğin gibi değil, içimde bi temel analizci var uysal aile babası filan, bi de trade canavarı var, ikisini birbiri ile konuşturmamaya çalışıyorum. her akşam çalışıyoruz bakalım 1 sene oldu üstüne de iyi bi para kaybettik, kendimi tanıyorsam bu işin sonu ya mutlu ya mutsuz sonla mutlaka biter, böyle yarım kalamaz

2.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    İlerleyen saat te 2-3 graf karalayıp belli bir süre mecbur kalmadıkça yazmıyacam.
    kolay gelsin.
    Yonca grafını paylaşmıştım arka sayfada ,
    eregl ve tuprs grafı paylaşıp nokta koyarız yarın.
    kolay gelsin.

3.  Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Viop da 30 saniyede 1 işlem yapmamız lazım abi. Para dağıtıyorlar. Parayı alamıoz moralim bozuluyor. Çok hırslandım geri geldim bildiğin gibi değil, içimde bi temel analizci var uysal aile babası filan, bi de trade canavarı var, ikisini birbiri ile konuşturmamaya çalışıyorum. her akşam çalışıyoruz bakalım 1 sene oldu üstüne de iyi bi para kaybettik, kendimi tanıyorsam bu işin sonu ya mutlu ya mutsuz sonla mutlaka biter, böyle yarım kalamaz
    Ben hep uysal aile babası, temel analizciyim…gram hevesim yok trade canavarlığına… kısa vadede trade ile iyi kazanılabilir, orta ve uzun vadede çok az kişi başarılı olur trade ile…para kazanımı olarak başarılı olan azınlığın da çok çok azının mutlu olabileceğini, mutlu öleceğini düşünüyorum.

Neticede herkes kaderini yaşayacak, ne dersek diyelim…zenginliğin çoğu rastlantısal, bunu bilsek çok da çabalamayız aslında zenginlik için.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Eregl bant hareketleri otursun yeter...
     Alıntı Originally Posted by northernforever Yazıyı Oku
    Endeks uzun süren yıllarca bankalarla gittikten sonra bir süredir sanayiler on plana çıktı. Bankalardan sanayiye geçişte de çoğu yatirimci bu değişimi yıllarca kabullenmedi
    Şimdi bence olay tekrar bankalara geçiyor ve yatırımcı yine vazgeçemiyor eski alışkanlık ve önyargılardan. Ereğli sabit dursa bankalarla da gidebilir endeks.
    SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

5. Ağa şu hisse işlerine el at gari vadelide inan daha iyi olursun endeks es geç demiyorum emme çok hisse var diyorum
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Bugün spotta +2.5 yazmışım. Ciddi pozitif ayrışmışım, portföyün %50'si x30, %50'si xLEŞ, iki tarafta da fena gitmiyoruz. Düşerken az düşünce, çıkarken çok çıkınca çok mutlu oluyorum - çünkü bu bireysel olarak benim seçimlerimdeki başarımı ifade ediyor. Endekse paralel veya underperform hareketler de moral bozuyor haliyle.

Düzenli olarak endeksten iyi hareket edebiliyorsanız, aslında yanına da VIOP koyunca düzenli getiriye çok yaklaşmış oluyorsunuz.

6.  Alıntı Originally Posted by oyunagelenadam Yazıyı Oku
    Ağa şu hisse işlerine el at gari vadelide inan daha iyi olursun endeks es geç demiyorum emme çok hisse var diyorum

Spot çok çalışıyorum ama buraya yazmıyorum. Artık genellikle başlıklara da pek yazmıyorum, tüpraş vb çok büyük onlar hariç. İyi kötü malımız var kimseye hedef olmaya gerek yok sığ tahtalarda.

7. Dursuna yemeğe Giden Temelin Fadime gelene kadar uyanık olması lazım .

8. Yan tahtasız olmaz saygılar sevgiler
     Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Spot çok çalışıyorum ama buraya yazmıyorum. Artık genellikle başlıklara da pek yazmıyorum, tüpraş vb çok büyük onlar hariç. İyi kötü malımız var kimseye hedef olmaya gerek yok sığ tahtalarda.

Sayfa 165/1004 İlkİlk ... 65115155163164165166167175215265665 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •