Cuma günümüz ve bayramımız mübarek olsun..Bu sefer iki deli bir kuyuya taş atmış ....... ....... İncir çekirdeğini doldurmayacak kadar içi boş şeyleee ama oluyor böyle şeyleee..
Cuma günümüz ve bayramımız mübarek olsun..Bu sefer iki deli bir kuyuya taş atmış ....... ....... İncir çekirdeğini doldurmayacak kadar içi boş şeyleee ama oluyor böyle şeyleee..
Ben belirlemedim kimin bahsettiğini yazdım
CASPER_VIA_G1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Patron
Mehmet kardeşim ali eşref çavuşoğlu söylemi patron kendisi
Dün çok önemli kişiler ile görüşme yaptım eskiden arsa satışı bahsediliyordu ama şimdi girecek olan sermaye üzerinden çalışma yapıyorlar.
Şimdi çalışmaları olan borçları yapılandırma yaparak ne kadar sermayenin yeteceği üzerine
Arda üzerinde 10 yakın firma kiraya verilmiş aylık her birinden 30 bin TL kira ücreti alınıyor
Arsa fiyatlanması 2023 sonrası için metre karesi için 2000 $ olması tahmin ediliyor
sayın olacak34
yanlış anlaşılma olmasın
vermiş olduğunuz bilgiler umutsuz birinin umudu oldu...
inşallah açılır da hep beraber mutlu oluruz....
sadece daha önce bahsedilen ütopik rakamların yanında sanki 3 tl az gibi göründü...
sormamdaki sebeb hasbel kader açıldığında yapılması gerekenler ... satacağımız yer...
teşekkürler...
ALLAH ne muradınız varsa versin....
Evet haklısın olması gereken çok yüksek rakamlar bize yedirirlermi olsunda oda yeter
Ocak ayı sonuna kadar beklenen para girişi olursa süre daha kısa olacak.
Beklenen para gelmez ise nisan mayıs ayını bekleyeceğiz
Yer İmleri