Gargamel amca bende rüyamda şirineyi görmek istiyorum
Hamdım Piştim Yandım
Goldman a satıldığı tarihten bu zamana çok zaman geçti. Ekmek o zamanlar kaç liraydı şimdi kaç lira. Öyleyse nuriyenin fiyatınin da o kadar artmış olması gerekirdi. Arsa arazi fiyat degerlemesi işlerine nasıl geliyorsa, Sokullu paşa işte sana İzmir M2 artış fiyatları kistaslama şansı. Buradan yuruyebilirsin. Tabi yürürsen.. amaç yurukmekse. Ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Kendi hakkını aramayan bir toplumuz hiç bir şey yapamazsın 3 senedir ara ara yazıyorum 1 taneniz İzmir’e bilet alıp genel kurula gitmedi adamlar resmen soyuyor burda ego tatmini anladığım kadarıyla hepiniz için oldukça yeterli yada mağdur olmak hoşunuza gidiyor spekülatör bile bunlardan illallah etmiş isyan bayrağı açmış , sizde tık yol Allah keyfinizi bozmasın![]()
Limanlarin çok onemli olduğu bir ortamda böyle bir fiyat akil alır gibi değil. Sach a 3 de 1 ni 250 ye kakala, socara gelince meee.. lahana gelince de kıtır kıtır.. yatırımcıya da 3 un 1 i gibi birşey.. ytd
"Yaşam kendini tecrube edemeyecegin kadar kısa ise başkalarının tecrübelerini deneyebilecegin kadar uzun" Yazdıklarım söylediklerim ve düşüncelerim yatırım tavsiyesi değildir.
Bu satış için başka kimler teklif verdi. Yoksa satışı yine sadece Socar 'mı duydu ? Rekabet oluştu mu ? Yok oluşmadıysa Rekabet Kurulu bu konuya bakar mı ?
Biz neden alacağımızdan vazgeçip gidip satacağımız şirkete sermaye artırımı yaptık ?
y.t.d.
Bugün eğer dökmek istiyorlarsa hisse fiyatını yukarı almaları gerekir kanımca. Bu satışın olumsuz karsilanmasi istenmiş gibi bir hava var. Degerlemeye bakınca da öyle gibi görünüyor.
Belkide amaç göster kötüyü olabilir her zaman ki gibi..
Tabi bilemiyorum.. yine de yatırım tavsiyesi olmadan ytd.
Yer İmleri