Sayfa 231/1005 ÝlkÝlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,841 - 1,848 arasý.

Konu: Viop LII

1.  Alýntý Originally Posted by Ozan Erol Yazýyý Oku
    hakkatten ne umduk ne bulduk, þöyle bi 100 puana razýydým, her gün yapýyordu, her gün yaptýðýnda beni longda yakalýyordu, bugün de yapsýndý, ama sýrf ben short açtým diye bugün salmadý, uðraþtýrýcaný bildiðim için kalktým gittim üsküdara falan döndüm hala salmamýþ.. son düzlükte kapattým shortlarý 40 puanlýk iteklemeye mazot oldum, kapatmasam bi 60 puan daha yakýt yakacakmýþ shortlar, napmýþ öyle palacan,

ama ykbnk efsane sattým açýlýþ 14.47 yarýsýný salladým, kalan yarýyý hemen bastým 14.40 üstünden, vadelisinde de short açtým mallarý sýfýrlayýnca yalnýþlýkla short kalmýþ oldum, dakikalar içinde 45 kuruþla kapattým abv
    Pazartesi de kýsalarý kapattým diye üzülme...😀
    Ama sende bu þans varsa 100 puan yukarýdan tekrar açma fýrsatý verir pala.,
    Kazancýnýz daim olsun...

2.  Alýntý Originally Posted by þahit Yazýyý Oku
    generation ilk zamanlar zeanz içi de yazýyordu kibin hatýrlýyorum.
    sonra takipçileri çoðaldý.
    mail saldýrýsýna uðruyordu, muhtemelen,o da çözüm amaçlý belirli bir saate aldý yazmayý.
    bu sayede senin kibin gevezeler yüzünden topik içinde de kaybolmuyordu yazýsý.
    trend takipçiydi o. senin kibin deüðüldü.
    Bu akþam limoncu Þevket abiden zopayý yiyince çenem düþtü saat kaç olmuþ toplayamadým asdass Halbukisi notlarým arasýnda dönüþü görmeden þort giymek yok yazmýþým, big abi alýcaðýn olsun, baskülden 100 gram altun daha eksüldü
    Hamdým Piþtim Yandým

3. zen hatýrlaman
    x trader vardý.
    anekdar ý vardý.
    adam milimetrik tahminler yapardý. bayaðý bir kitlesi vardý.
    sonra anekdarý kaybetti galiba.
    günlük tradede anektarý kaptýrmamak çok zor bi iþ. asdasd.
    Yatýrým tavsiyesi deðildir.

Alýntý Originally Posted by nohut Yazýyý Oku
    Yaz kardeþim yaz,sen iyi kalpli,iyi niyetli insansýn.
    Çok teþekkür ederim sn nohut .Nasýlsýnýz ?
    Bugün duyduðum en güzel söz.insanýn tanýdýklarýndan deðilde hiç tanýmadýðý insanlardan güzel bir söz duymasý hoþuna gidiyor olmalý.
    Benim gitti açýkcasý

Saðolunuz,varolunuz.
    Rabbim sizi ve tüm sevdiðiniz ve deðer verdiklerinizi korusun ve gözetsin.Kötülüklerden uzak iyiliklere yakýn olduðunuz bir ömür dilerim sizlere.
    Saygýlar sn nohut.
    Yatýrým uzmaný deðilim .Aracý kurumlarda bolca uzman ve uzman görüþleri var.

5. bu arada elliott dipsiz kuyudur.. falcilik gibi ayni... hayatinda en cok neye baktin dersen cidden grafiklere bakmis olabilirim... havaya baksam ucak görsem daha karlý olurmuþum ... naçizane tavsiyem vaktinizi harcamayýn yani özetle elliott falan...vade sec iki uc ho kesistir gunluk veya haftalik grafiklerde trendde tutar o seni... neyse son iyi geceler

6.  Alýntý Originally Posted by ugusek Yazýyý Oku
    Sanýrým doðru kelime rende olacak. Öyle arayýnca Mevlana’ya ait olduðu söylenen aþaðýdaki ifadeye eriþilebiliyor:

Keser gibi olma; hep bana, hap bana. Rende gibi olma; hep sana, hep sana. Testere gibi ol; hem sana, hem bana.
    Ben genelde sonuç odaklý bir kiþiyim.

Doðrusu süreç odaklý olmak ya da ikisini birden düþünmek.

Þu an geldiðim duygu durum nedeni ile geçmiþe yönelik sýkýntým yok, ama bu duygu duruma ulaþmamýþ olsam tam bir enayi þeklinde yaþadýðýmý düþünebilirdim. Sýk sýk bir hedefi arayýp da bulamayanlar için dua ederim.

Bu yüzden kendi durumumu kimseye örnek veremem, kimseye de örnek olmak istemem. Hayatýn her anýný belirli bir hedef çerçevesinde yaþayýp tad almak veya bir þekilde anlamlandýrmak lazým.

Mevlana'nýn kitabýný vs okumadým, ondan dolayý da maddi manevi zarara uðradým.

Ben daha çok Yunus Emre felsefesine yakýným ama tersten.

Onun bir sözü güzel.
    >>>>>>>
    Bu dünyada bir nesneye,
    Yanar içim, göynür özüm,
    Yiðit iken ölenlere,
    Gök ekini biçmiþ gibi.
    Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."

7. Biraz önce Elon Musk xAI þirket ve ekibini tanýtýyordu Twitter space de. Hala devam ediyor olabilir. Birisi sordu nasýl bir iþ planýnýz var diye. Doðru anladýysam daha ortada fol yok yumurta yok anlamýna gelen þeyler söyleyip bu þirket EMBRÝYONÝK (bu kelimeyi kullandý) dedi. Nereye evrilecek göreceðiz bakalým -

Yani böyle bir ekip kurup finanse etmek ve donatmak (ki adam baþýna düþen GPU devasa diye anladým) oldukça pahalý bir yatýrým ve bunu bir iþ planýna baðlý olmadan yapmak ve Alemi Anlamak (understanding the universe) amacý ile yapmak da tam Musk’a göre olsa gerek -

Alýntý Originally Posted by ariston Yazýyý Oku
    Ben yazmýþ olabilirim. Gözlemim de öyle, o kiþi teyit etmiþ oldu.

Bir arkadaþým da bizde fakir diye bir terim kullanýlmaz financial difficulty denir demiþti. Yani fakir yerine finansal sýkýntý içinde denirmiþ.

Kiþisel kanaatim bu hayatta ne yaptýðýn deðil ne niyet ile yaptýðýn önemli. Eskiden keser, testere, planya hikayesi gibi bir þey vardý, ne hep kendine yont, ne baþkasýna yont, ortada ol denirdi diye hatýrlýyorum ama internette bulamadým.

Ben ver kurtulcuyum, tabi kimseye tavsiye etmem.

Bu þekilde olabilir

>>>>>
    Mevlana þöyle söylemiþ:
    Keser gibi olma; hep bana, hap bana. Rende gibi olma; hep sana, hep sana. Testere gibi ol; hem sana, hem bana.

8.  Alýntý Originally Posted by pisyedili01 Yazýyý Oku
    Çok teþekkür ederim sn nohut .Nasýlsýnýz ?
    Bugün duyduðum en güzel söz.insanýn tanýdýklarýndan deðilde hiç tanýmadýðý insanlardan güzel bir söz duymasý hoþuna gidiyor olmalý.
    Benim gitti açýkcasý

Saðolunuz,varolunuz.
    Rabbim sizi ve tüm sevdiðiniz ve deðer verdiklerinizi korusun ve gözetsin.Kötülüklerden uzak iyiliklere yakýn olduðunuz bir ömür dilerim sizlere.
    Saygýlar sn nohut.
    Belki tanýyorum sizi,,bilemezsin,,,bilemezsiniz,,,sanal alem burasý....
    Bir bakýþta tanýyamazsýn ne beni nede baþkasýný.

Bilmukabele,,,Rabbim sizi de ve tüm sevdiðiniz ve deðer verdiklerinizi korusun ve gözetsin.Kötülüklerden uzak iyiliklere yakýn olduðunuz bir ömür dilerim sizlere.

https://www.youtube.com/watch?v=xQXshCFjDd8

Sayfa 231/1005 ÝlkÝlk ... 131181221229230231232233241281331731 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •