Artan

99,00 10 18:10
16.477,50 10 18:10
134,20 10 18:10
71,50 10 18:10
291,50 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

87,30 -10 18:10
512,00 -9.94 18:10
11,87 -9.94 18:10
56,95 -6.64 18:10
32,60 -6.48 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

25.705.427.996,65 18:10
25.126.837.234,00 18:10
19.159.886.780,88 18:10
15.041.630.827,90 18:10
14.530.506.819,80 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 234/964 ÝlkÝlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon
Arama sonucu : 8008 madde; 1,865 - 1,872 arasý.

Konu: Dolarda Yükseliþ Kaçýnýlmaz XXI

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Motorinin 40' ý çýktý..

Yakýnda 52'sini de eda ederiz ..

MOTORÝN ANKARA'DA 40 TL'DEN SATILACAK

Pompaya yansýyacak fiyat artýþýyla birlikte Ýstanbul'da motorinin litresi 39,5 TL'den

benzinin litresi ise 37,87 TL'den satýlacak.

Zamla birlikte motorinin litresi Ankara'da ise 40 TL'den, benzinin litresi ise 38,44 TL'den satýlacak.
    distance

2.  Alýntý Originally Posted by Mavideniz35 Yazýyý Oku
    Motorinin 40' ý çýktý..

Yakýnda 52'sini de eda ederiz ..

MOTORÝN ANKARA'DA 40 TL'DEN SATILACAK

Pompaya yansýyacak fiyat artýþýyla birlikte Ýstanbul'da motorinin litresi 39,5 TL'den

benzinin litresi ise 37,87 TL'den satýlacak.

Zamla birlikte motorinin litresi Ankara'da ise 40 TL'den, benzinin litresi ise 38,44 TL'den satýlacak.

Petrol ve Enerji fiyatlarý önümüzdeki günlerde bir miktar daha da artacak muhtemelen.

Düþmesi için sebepler;

Global resesyon ve büyümenin düþmesi devam.

FED in faiz artýþa devam etme ihtimali

Artmasý için güncel sebepler:

Nijer uranyum satýþ fiyatýný 0.80 den 200 euro ya çýkardý.

ABD stratejik petrol rezervleri tarihin en dip seviyelerine indi.

OPEC maliyet kurtarmadigi için petrol arzini azalttý.

Yeþil Enerji projelerinin verimsizligi artti.

3.  Alýntý Originally Posted by kastirsef Yazýyý Oku
    ...

OPEC maliyet kurtarmadigi için petrol arzini azalttý.
    maliyet kurtarmýyo pek olmamýþ üstadým

usta bize geliþi bu gibi

Biz mi ileriden gidiyoruz, millet mi geriden geliyor...çözemedim. Ayný þeyleri herkes bi þekilde görüyor.

1 veya 2 týk daha kuvvetli faiz artarsa...ana denklem kökünden deðiþebilir...hala baþabaþ veya negatif olur belki ama malum kitle psikolojisi...erken tetiklenenler...daha net tablo görmek isteyenler...geç ikna olanlar...çeþit çeþit yaratmýþ Mevlam...bugünü milat kabul edip sonrasýný hesaplamak baþka, dünü de ilave edip ortalamaya vurup bileþik bakmak baþka. KKM cilere %50 teklif ediliyormuþ...beklentiye göre de %63 bileþik gerekiyormuþ...eh hemen hemen ayný þey ikisi de.

Bu saatten sonra, sandalyeye totoþun kenarýyla oturmakta fayda var bence....neye dayanarak bunu söylüyorum...elbette sandalyenin sol kolçaðýna dayanarak

Gelecek öngörülemez...lakin öte yandan da; benim yarim geliþinden bellidir, tam son anda sola/saða sapmazsa, þimdilik dosdoðru bana doðru geliyor....misalen...ihtimal ayýklýyoruz, hala saða sola sapabilir mi? Olabilir niye olmasýn, son anda kafasýný çelerler, nikahý basmadýktan sonra seçenekleri var hala, ne demiþler gelin ata binmiþ

...Artýk Muðla da vatandaþlar hiçbir kýyýyý kullanamýyor. Mecbur buraya girebilmek için insanlar, zaten son zamlar ile birlikte yaþanmaz hale gelen ülkemizde benzin fiyatýný göze alarak ailecek çýkýp geliyorlar. Geldikleri zaman ne oluyor, burasý normalde Sarnýç köyüne baðlý olan bir plajý. Bu plaja vatandaþýmýz gelirdi, köylüler böreði gözlemesini satmaya gelirdi. Ben çocuklarýmý burada sizin gibi aðacýn altýnda büyüttüm. Ben yer sofrasý bile getirdiðimiz kahvaltý yaptýðýmýzý hatýrlýyorum. Hepimiz de sýðýyorduk bu plaja. Herhangi bir karmaþa da yoktu.

Þimdi eskisinden daha kötü olan, aðaçlarýn kesildiði yeni düzenlemeler dedikleri þeylerle iyice çileden çýkmýþ bir Akbük Plajý ile karþý karþýyayýz. Buraya çýktýnýz geldiniz kapýsýna, plajýn kapýsýna bir bariyer koymuþlar. Bu bariyerden aracýnýzla geçtiðinizde sizden 100 lira alýyor. Ýlk önce buradan baþlýyorsunuz para vermeye. Sonra þezlonglara mahkum kalýyorsunuz. Ýki þezlongun arasýndan denize girecek mesafe bile kalmamýþ. Þezlongu 300 liraya kiralýyorlar.

https://www.cumhuriyet.com.tr/turkiy...ource=Anasayfa

TOGG...3.7 milyar dolara mal olmuþ (?)

Demek ki, 100 milyar dolarlýk, 'Cumhuriyet kazanýmlarýný' özelleþtirdiðimizde, parayý betona gömüp buharlaþtýrmasaymýþýz,

27 tane TOGG yapabilir miþiz...tiko para...

Hadi yarýsýný da uzun vadeli borçlanarak yapsaymýþýz...

54 tane...amanýn

Sanayileþme sanayi devrimi...al sana devrim...Erbakan Hoca iyi eðitememiþ 'bunnarý', ne diyodu en son rahmetli, timsahýn alt çenesi, üst çenesi???

CHP nin seçmen kitlesiyle baðlarýný güçlendirmesi, güvenini yeniden kazanmasý gerektiði doðru. Hepimiz hayal kýrýklýðýna uðradýk. Belki kitle önüne daha erken çýkýp kendimizi anlatmamýz gerekirdi. Belki geciktik. Ama önce il baþkanlarýmýz, sonra belediye baþkanlarýmýz ve parti meclisimizin fikrini almak istedik; yani parti kurullarýna gittik.

CHP tartýþarak güçlenen bir parti olmuþtur. Türkiye nin içinden geçtiði bu sýkýntýlý dönemde umutsuzluða düþmememiz gerekir. CHP, kurucumuz Atatürk ün dediði gibi -Memleket ve milletin her türlü dayanaktan mahrum býrakýldýðý, uðursuz bir hengâmenin yaþandýðý- dönemde umut ýþýðý yakmýþ olan partidir. Biz de bu ilkeden vaz geçmedik, vazgeçmiyoruz.

https://www.cumhuriyet.com.tr/siyase...ource=Anasayfa

Kedinin 10 Aðustos ta ameliyata alýndýðýný belirten Ünlü, -Þu an dikiþleri alýndý. Genel saðlýk durumu çok iyi. Ýsmini de öðrencilerimiz Ali Cabbar koydu. 9-10 aylýk erkek kedi. Kendisine yuva arýyoruz. Açýkçasý kendi kendine hastaneye geldi. Nasýl girdiðini bilmiyoruz ama sabah bizi takip etti. Diðer kliniklere gitmedi, cerrahi kliniðine geldi. Sanki, -Beni tedavi edin' dedi ve buraya geldi. Açýkçasý ona alýþtýk, o da bize. Yaklaþýk 2 ay içerisinde kýsýrlaþtýrmayý düþünüyoruz. Ondan sonra sýcak bir yuvaya gitmesini istiyoruz.

https://www.karar.com/foto-galeri/ke...-gitti-1785216

Hatirlarim, Kanada'da bir hanim arkadas, yolda bu durumda bir kedi gorup, alip veterinere goturuyor, ameliyat diyorlar, kadin 7.000 cad. odemisti. Sonucta tovbe etti.

Bizde bu veteriner arkadaslarin hakki odenmez.
    Dunyanin en degerli en guzel insanlari.
    Sagolsunlar.

Sayfa 234/964 ÝlkÝlk ... 134184224232233234235236244284334734 ... SonSon

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •