Sayfa 246/1000 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 1,961 - 1,968 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. TCD beklentilerden düşük +0,15

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    TCD beklentilerden düşük +0,15
    Emmi bildi ve damgayı vurdu.
    TCD iyi iş çıkardı dün.
    ACC ise uçtu.
    Bu adamlar türevde çok iyiler.
    Niye?
    Bizim üstadımız Webster.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

3.  Alıntı Originally Posted by Maydonozcu Kamil Yazıyı Oku
    Geçen ayki -% 5.17 lik hezimette sonra akıllanmışa benziyorlar. Bu ay maşallahı var fonun. Yani başındaki adam piyasanın düşeceğini söyleyip bugün de zarar yazdırmışsa o zaman hepten silerim bu fonu üstadım.: Gelsinler kurs verelim burada..
    bu gün de zarar yazdırmış üstadım.
    %-0,9857
    şu saatten sonra bence de silin üstadım. çünkü bu fon, klasik endeks fonları karakterine bürünmeye başladı.

4.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bu gün de zarar yazdırmış üstadım.
    %-0,9857
    şu saatten sonra bence de silin üstadım. çünkü bu fon, klasik endeks fonları karakterine bürünmeye başladı.
    ACC'ye bakış açın değişiyor mu Hayrani
    Bir kişi yüzünden bu fondan uzaklaşmamak gerek... Hisse yoğun fonlarda dengeleyici bir fon olabilir gibi, bu da güzel bir şey, risk dağıtılmış olunur..

Borsa dusmeye devam ederse ,bakalim ne yapacak
     Alıntı Originally Posted by jmk99 Yazıyı Oku
    Size diyorum dalgalı piyasada ACC candır.
    SM-A405FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by ideaid Yazıyı Oku
    TCD beklentilerden düşük +0,15
    Bugün 1- 1,5 artı olmalıydı hisse portföyüne göre en az demekki türev veya gün içi işlemlerde çarpılmışlar portföyle getiriler çoğu zaman uyumsuz geçen haftada artı endekste eksi yüzde 1 yapmıştı.

Biz 25 yıllık borsanın içinde olan biri olarak zaten sürekli borsayı izliyoruz ve hisseler önümüzde ama buraya gelince bi grup burada insanlarında bilgisizliğini kullanarak sürekli gazlama yapıyorlar goy goy ne çıkarı varsa aldığı fon çok iyi sattığı fon çok kötü her şeyi de bunlar biliyor o uçacak bu kaçacak bu nasıl iştir

Daha geçen güne kadar döviz mevduat nedir abi diyenler hayatlarında hisse almamış kişiler ergen ergen kendini tatmine yönelik yorumlar yapıyor bunu sosyal medyada grup yöneticileri ve yalakaları yapardı karşılıklı yorumlarla kendilerini öne çıkarıp yıkayıp yağlayarak birilerini düşürmek ve kafalamak için halbuki birşey bildikleri yok ............ dememek için kendimi zor tutuyorum

Karşılıklı yaptıkları yorumlar gel beni şey et der gibi

Bizimde sosyal medyada sitelerimiz var ve bu tipleri anında banlıyoruz

Size cümleten başarılar kolay gelsin

7. Tpf ne zaman şahlanacak arkadaşlar.aldık elimizde patladı bir haftadır yerinde sayıyor.htt dzt bile ondan iyi getirdi .geçen günlerde yüzde 3 artışla rekor kırmıştı.

8. Dediğin gibi... Kişilik zayıflığı, ergen psikolojisi...

Sayfa 246/1000 İlkİlk ... 146196236244245246247248256296346746 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •