Sayfa 252/882 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon
Arama sonucu : 7053 madde; 2,009 - 2,016 arası.

Konu: BRKSN - Berkosan Yalıtım

1.  Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    flap benzeri bir hareket bekliyorum....bol şans...
    Sayın xxtrader blcyt i inceler misiniz? Karı cok iyi. 10 milyon geldi. Grafik de çok iyi. Şeker 1.200.000 milyon mal aldi son 3 ayda. 1.40 lardan 2.40 şeker ve ak götürmüştü. Görüşlerinizi blcyt sayfasına yazarsanız sevinirim. Saygılar.. Bu arada brksn ekip kağıdı. Henüz kağıt toplanmiyor. Yabancı son ayda 370.000 almış.

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Teşekkürler

SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by talebe37 Yazıyı Oku
    Son bilanço da satışların yaklaşık yüzde 45 i ihracat idi.

Bilanço son tarihi 20 ağustos yani yarın. Ama etkisi malesef bayram sonuna kalır.

Sermayesi düşük bir şirket olduğu için bilanço biraz kıpırdasa hareket yapar ama 3 aylık da fazla ümit vermedi.
    Gerçi hiç bir haber ve bilanço yokken endeks düştüğü hafta yüzde 25 prim yapmışlığı da var bu sene içinde.
    Sadece bilanço odaklı hareket eden bir hisse değil sabır gerekiyor.
    Ytd

Bekleyenlere bol kazançlar dilerim.
    Teşekkür ederim.

SM-C5000 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4. hasan bey yolculuk ne zaman baslayacak..bilanco ne gelir acaba...

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    hasan bey yolculuk ne zaman baslayacak..bilanco ne gelir acaba...
    bence bekledigimiz formasyon yılsonuna yakın olacak bu bilançoda ilki gibi çıkabilir, fakat 9 cu ay ve bilançodan ben umutluyum, yani hatırı sayılır çıkış 9 cu ay sonrası diye düşünüyorum. Herkeze iyi bayramlar

6. bilanço yok mu bunlarda ne zaman son tarih ortaklar.....lotumu artırmaya karar verdim bu hissede.....kolay kolay ortalama çekmem ama buna ortalama çekeceğim.....bol şans...

7. Bugün son bilanço icin... Kozanin bilanço iyi geldi yüzde 12 primli. Kozayi sattım ya brksn ya da blcyt alacağım. Ama piyasaya guvenmiyorum

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by xxtrader Yazıyı Oku
    bilanço yok mu bunlarda ne zaman son tarih ortaklar.....lotumu artırmaya karar verdim bu hissede.....kolay kolay ortalama çekmem ama buna ortalama çekeceğim.....bol şans...
    Sayın xxtrader bu hisseye sahip olanların aynı zamanda sabırlarınında olması gerekiyor

Sayfa 252/882 İlkİlk ... 152202242250251252253254262302352752 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •