Sayfa 318/1000 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon
Arama sonucu : 7995 madde; 2,537 - 2,544 arası.

Konu: YATIRIM FONLARI II ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by memorex Yazıyı Oku
    sayfanın aşağısını görmemişsiniz anlaşılan tekrar bakın
    Haklısınız aşağıya bakmamışım, teşekkür ederim.

2.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    haklısınız ama en azından bir ay, yada üç ay tutabilmemiz gerekmez mi? Al sat yaparken geçen günler, bir de öğlenki hava bugünkü gibi değişip ummadığımız fiyattan fon alma durumuyla karşı karşıya kalmak falan. Bir sirü sıkıntı oluyor
    Uzun dönem dediğiniz için söyledim 2-3 ay çok büyük sıkıntı oluşmadığı müddetçe ve aynı performansta veya baz aldığı varlığın üzerinde performans gösteriyorsa fon tutulmaya devam edilebilir tabi.

3.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    PPF ile KVBF arasında gidip gelenler çok küçük bir fark için bu değişimlere de
    ğmez.
    Birde boşu boşuna MKK alım satım komisyonlarınızı yükseltiyorsunuz.
    kesinlikle haklısınız. Sabit kalacağım bundan sonra. Zpk'ya geçip sadece farklı tür fon alırken işlem yapacağım. Hem mkk komüsyonu, hem daha az getiri. Her gün her gün uğraşmaya değmez

4.  Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Uzun dönem dediğiniz için söyledim 2-3 ay çok büyük sıkıntı oluşmadığı müddetçe ve aynı performansta veya baz aldığı varlığın üzerinde performans gösteriyorsa fon tutulmaya devam edilebilir tabi.
    tcd yıl başında daha az hisse ağırlığına sahipken (yüzde 7-10 arası)
    nisanda bist 85 000 iken tüm ağırlığı borsaya girmiş.
    tabiri caizse doğru zamanda doğru yere yatırım yapmışlar

5.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    kesinlikle haklısınız. Sabit kalacağım bundan sonra. Zpk'ya geçip sadece farklı tür fon alırken işlem yapacağım. Hem mkk komüsyonu, hem daha az getiri. Her gün her gün uğraşmaya değmez
    Bugün
    Vakıfbank'ın PPF'si 0,033
    KVBF 0,029 getirmiş.
    Ordan oraya gezmeye değecek fark yok.
    Ama portföyünüz çok büyükse belki değer.

6.  Alıntı Originally Posted by mrfatih Yazıyı Oku
    al sat yaptığın günlerde PPF lerde değerlenmiyor mu? Ben bugun +1 fon aldım direk PPF ye attı orda değerleniyormuş fon alana kadar
    bir aydır ziraate geçtim, yüzde 4 repo yapıyor. Onu da geçtim, ufak bir düşüşte hisse satar gibi fon satıp hatalı karar veriyoruz.

Duhul
    Feb 2019
    İkamet
    Emmiden hakiki yalanlar
    Gönderi
    7,825
     Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    bir aydır ziraate geçtim, yüzde 4 repo yapıyor. Onu da geçtim, ufak bir düşüşte hisse satar gibi fon satıp hatalı karar veriyoruz.
    Amiral de repo yapıyor.
    Kaçtım.
    Mevduata alternatif tutuyoruz parayı.
    Selamlar. Burada yazmış olduğum bilgi, yorum ve düşünceler tavsiye ve yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Webster üstad nerede diye sormayın, işte burada: https://www.hisse.net/topluluk/showthread.php?t=45203

8. ABD borsa endeksleri nerdeyse %1 ekside şu anda.
    BİST'e de sirayet edebilir yarın.

Sayfa 318/1000 İlkİlk ... 218268308316317318319320328368418818 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •