dolarcılar ovp açıklanıp nbrunson bırakıldığında ne yapacaklar onu düşünmeye başlasınlar şimdiden. usd try %15 undervalued raporları var bizde pek çıkmayan.
dolarcılar ovp açıklanıp nbrunson bırakıldığında ne yapacaklar onu düşünmeye başlasınlar şimdiden. usd try %15 undervalued raporları var bizde pek çıkmayan.
Arkadaşlar bir saat iki saat olan tepkiler kaale alınmamalı.Şimdi bu faiz artışına rağmen dolar eski yerine gelirse işte o zaman işin rengi değişir.Venezuela yolundayız demektir.Zaten bu faizlerle bir sürü şirketin helvası karılmaya başlandı.Yakında salaları okunur helvaları yenir,maalesef ekonomik açıdan baya sıkıntılı dönem bangır bangır geliyor.
625 baz puana rağmen 6.20' yi test edecek neredeyse. Ben bu kadarını beklemiyordum ama etkisi erezyona uğramış gibi.
http://www.hisse.net/topluluk/showth...42#post2575442
arkadaşı tebrik edelim bence en doğru hamleyi söyledi. herkesten birer itibar puanı haketti
700-800 puan demiş 800 geçmiş listeye
16)Sn Foxmulder (800 bips)
bir halt olacağı yok.
doların yönünü nümüzdeki bir hafta içind ebirlikte izleyeceğiz 6.40 üstüne atarsa yeniden film bir yerlerde kopar
bir halt olacağı yok.
Listeyi tekrar paylaşıp başarılı tahminde bulunan ilk 3 kişiyi tebrik edeceğim...
Yanılanlar adına da ben kamuyoundan özür dileyeceğim
Birazdan....
saygılar/başarılar
"Canı kaymak isteyen cebinde manda taşır "
Yer İmleri