Peki hocam ayrilma hakko fiyati neye gore belirlenir defter degeri veya yakindaki cagri fiyati ise cok dusuk.2.90 larda.kimseye yaramaz.
LG-H818 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Peki hocam ayrilma hakko fiyati neye gore belirlenir defter degeri veya yakindaki cagri fiyati ise cok dusuk.2.90 larda.kimseye yaramaz.
neden hep ayrılma gündemde.. spk nın onaylayacağı oranda Egpro alıp devam edilemez mi ?
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..
Tşk ederim Sn. opusmagnum.
Bu adamlar dediğiniz şirket yönetimi ile sepakayı birçok defa şirketin menfaatleri için yazışma ve görüşmelerle uzaktan uzağa bir araya getirdim.
Rusya rekabet kurumunun verdiği satış onayının bilgisini Rusya'dan aldım. Sepaka ile görüşmelerim sonrasında şirket haftalar sonra aydınlatma platformuna açıklama yapmak zorunda kaldı. Şirket arazisinin satışını işim gereği bir toplantıda öğrendim. Sepaka ile görüşmelerim sonrasında şirket platforma açıklama yapmak zorunda kaldı. Fabrika kapatılması hikayesinde şirket yöneticileri ile yaptığım görüşmede haberin yanlış anlaşıldığı ile alakalı platforma tekrar bir açıklama göndertiyordum. Şirketi harekete geçirdiğim daha bir çok konu var. Malesef bu mücadeleyi tek başıma verme durumunda kaldım aylarca. Her zaman olduğu gibi mücadeleden vazgeçmeyerek bugün hala aranızdayım.Ne bir lot aldım ne bir lot sattım. Ufukta gördüğüm beklentileri bu hissede satın aldım. Karanlıkta ki hisse bugün itibariyle tüm bekletilerime ışık saçtı. Belkide tecrübenin getirmiş olduğu ferasetti bu geleceği satın alma işi. Tüm bu beklentileri hisse fiyatı 3'lü rakamlardayken satın aldım. Piyasa 60 bin civarlarındaydı. Ne mi oldu. Koskoca bir hiç. Borsada birşeyi daha öğrenmiş olduk. Hissenin karakteristik yapısı. Hisse satın alırken sadece şirketin yapısı ve geleceği değil hissenin işlem gördüğü tahtada ki karakterinede bakmak gerekiyor. 1991 yılında Pimaş hissesi satın alan bir yatırımcı aradan geçen 26 yılda parasının değerini koruyamadığı gibi elinde ki hisseleride selpak oldu. Bu tür şirketler borsaya zarar veriyor. Son 4 yılda iki büyük tecrübe yaşadım. Ulusal pazarda A grubunda işlem gören, ilk 3 aylık blançoda kar açıklayan (15.05.2015) CLKHO mayıs ayı'nın sonunda battı. (koskoca şirket 15 gündebattı.Nasıl oluyor bende bilmiyorum) Nisan ayında satın aldığım Pimas birkaç ay sonra satış haberi gelirken işlem gördüğü fiyattan % 50 zirvesinden % 65 aşağı geriledi. Türkiye malesef ...
Son düzenleme : Reaktör; 22-08-2017 saat: 22:29.
Birlesmenin kamuya açıklandığı tarihten geriye 30 günlük düzeltilmiş ağırlıklı ortalamadır.
Henüz birlesme karari yok hazırlık karari var, spk hazirlik birlesme kararinin kapta yayınlendiği tarihi baz alıyor hesaplama icin.
6 aylık mali tablolar baz alınacak anlasilan. Buda birlesme genel kurulunum en gec 31.12.2017 tarihine kadar yapilmasi lazim.
Spk nasvurudan sonra inceleme süreci yaklaşık 1.5 ay .
Birlesme kasım sonu en iyi tamamlanır.
Birlesme orani biraz pimas lehine gibi ama kalem oynatip bunu küçük yatırımcıya yedirmeyebilirler.
Sayin mosqutio
Birlesme ilan edilince geriye donup 30 gun demissiniz.adam o zaman kagtlari ceksin yari fiyatina oh ne ala o fiyati baz alsinlar.sacmalik degilmi.
Israrla asagi basiyolar.
yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir..
Hocam bu ne tikliyoz bisey cikmiyo.
Yer İmleri