TPF (tacirler borçlanma fonu) +4.59 diyor yanlışlık mı var acaba tefasta? bu kadar büyük getiri olma şansı var mı bu fonda?
TPF (tacirler borçlanma fonu) +4.59 diyor yanlışlık mı var acaba tefasta? bu kadar büyük getiri olma şansı var mı bu fonda?
beni suçlamadığınızı biliyorum da ben kendimi kötü hissettimm. halbuki başımıza ne geliyorsa dinimizi kendi amaçlarına alet edenlerden geliyor. yüce dinimizin istismarcılardan çektiğini Allah bilir ama başka hiç bir din çekmemiştir herhalde. bu durum, her alanda böyle. Konya'mızda en büyük pazar olan muhacır pazarını dualarla açarlar. sonra alışverişe çıkar güzel bir meyve görürsün tezgahın önünde. eve geldiğinde gördüğünle aldığının aynı olmadığını anlarsın falan. sevgi maalesef dilimizde. lafla da peynir gemisi yürümüyor. bu kafayla işimiz, harbiden zor
yılbaşından bu yana getirilerde garantinin goh'u iyi gitmiş ama aylık ve üç aylıkta da zjl toparlamış görünüyor. bir de daha önce de bahsettiğim gibi bistyüz dışı, farklı bir alem. günlük olaylardan fazla etkilenmeden kendi dünuyasında takılıyor. 300'den fazla hisse içinden 30 civarı portföyle endeksi de kolay geçebiliyorlar. bence portföylerde bulundurulabilir. asla ytd
Tefas fiyatı 3.43 gözüküyor ancak hesapta 3.30. sanırım hatalı yazılmışlar
Üstad yanılıyor olabilirim fakat vadem uzun, Allah bozdurmasın, ihtiyacım olmayan param sepet yaptığım fonlarımda duruyor.
Kaba bir hesapla %80 yabancı içerikli fonlardayım.
Trend e göre yeri geldiğince ufak ufak yemliyorum.
Fon yöneticisi kapatmadığı muddetçe oğluma kalacak.
Bu günlerin ileriye dönük fırsat olduğu görüşünü koruyorum.
Lynch bir kitabında yatırım hayatınız boyunca en az 5 kez kriz göreceksiniz demişti galiba.
Yer İmleri