Sayfa 53/998 İlkİlk ... 343515253545563103153553 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 417 - 424 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Unutmayın 3 ay önce KOÇ GURUBU güzellemesi-fonu vs. yapılıyordu...

FROTO-TOFAŞ öneriliyordu...

Bu alemde çok ÇAKAL var..dikkat..

PROF çıktı ,MEGAP için bebek hisse dedi..YANİ SÜREKLİ AL VE BEKLE...dipten dolar bazlı 20 kat çıkmış hisseyi önereni derhal takipten çıkın ve sertçe eleştirin..

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Bu adamı burada sevenler var..Adamın 300 k takipçisi ve abonelik sistemi var...Kurban bayramı tatilinde yani 2 ay önce borsa 10900 iken yazdığı-KARARLI mesaja bakın...

AGUSTOS resmen kıyım ayı oldu..

endeks %15 indi ama bazı hisseler %30-40 düştü..

Kaç kişiyi etkiledi..siz düşünün..Acemi olsam kesinlikle etkilenirdim..

Şimdi bunu eleştirsen hemen engeller..Onun için bu forum X den 100 kat daha değerlidir.

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    Bu adamı burada sevenler var..Adamın 300 k takipçisi ve abonelik sistemi var...Kurban bayramı tatilinde yani 2 ay önce borsa 10900 iken yazdığı-KARARLI mesaja bakın...

AGUSTOS resmen kıyım ayı oldu..

endeks %15 indi ama bazı hisseler %30-40 düştü..

Kaç kişiyi etkiledi..siz düşünün..Acemi olsam kesinlikle etkilenirdim..

Şimdi bunu eleştirsen hemen engeller..Onun için bu forum X den 100 kat daha değerlidir.
    Eee, tabi gaz verecek, 3x, 5x diyecek yeni enayiler oltaya takılsın.

Parayla abonelik satan, telegram vs abonelik alan adama abone olmak en büyük enayiliktir. Çok biliyorsa girmez zaten bu işlere. Ben yeni yetme twştter cılara hep şu tavsiyeyi verdim. Kıymetli bilgi bedava olandır, parayla satılan bilgi yalan-dolan-abartı içerir, yanlış yönlendirir, yanlış beklentiye sokar. Balık tutmayı öğretmez, gel, ben sana balığı çok uygun fiyata zaten veririm der, sen uğraşma, tırmalama der.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

4. Matematigi de Zayifmis

Tam bulunduğumuz andan itibaren #hisse’ler %40 falan yapacak en az.

Günlük oluşumları o kadar ezdilerki
    Trade e mal alan bile %20 25 içeride

Tam bulunduğumuz yerlerden hisse alanlar çok şanslı millet %25 de maliyete gelirken onlar %25 kar alacaklar.
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Parayla abonelik satan, telegram vs abonelik alan adama abone olmak en büyük enayiliktir. Çok biliyorsa girmez zaten bu işlere. Ben yeni yetme twştter cılara hep şu tavsiyeyi verdim. Kıymetli bilgi bedava olandır, parayla satılan bilgi yalan-dolan-abartı içerir, yanlı yönlendirir, yanlış beklentiye sokar. Balık tutmayı öğretmez, gel, ben sana balığı çok uygun fiyata zaten veririm der, sen upğraşma, tırmalama der.
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
     Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku

Parayla abonelik satan, telegram vs abonelik alan adama abone olmak en büyük enayiliktir. Çok biliyorsa girmez zaten bu işlere. Ben yeni yetme twştter cılara hep şu tavsiyeyi verdim. Kıymetli bilgi bedava olandır, parayla satılan bilgi yalan-dolan-abartı içerir, yanlış yönlendirir, yanlış beklentiye sokar. Balık tutmayı öğretmez, gel, ben sana balığı çok uygun fiyata zaten veririm der, sen uğraşma, tırmalama der.
    Şimdi MODA oldu.100k takipçisi olan ABONELİK açıyor.Fiyatta düşük ama sürümden kazanıyor gibi. Abonelik ;190 tl

1.000 kişi bile abone olsa AYLIK 190.000 tl eder...DÜZENLİ MAAŞ

Yeni başlayanlar gerçekten de etkilenir.Çünkü şöyle düşünür:''Bu kadar takipçisi varsa ve bu kadar kesin konuşuyorsa elbette güvenilirdir ve bildiği vardır...Yoksa REZİL olur..bir daha yazamaz...''

Ama dediğin gibi,borsada kazanılıyorsa ücretli derse vs. hiç gerek yok.Milletin azarını yemek-bedduasını almak çok sıkıntılıdır.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Normalde O MESAJI YAPIŞTIRMAZDIM..Ama IŞIK ÖKTENİN,şehvetli uslupla bazı hisseleri -şiddetle önerince aklıma geldi.

Neyse yahu..

ADİOS

7.  Alıntı Originally Posted by 0101 Yazıyı Oku
    Reis, abkalar ailece petkoya girmiş olabilüüler
    Sen tek girdiysen, takasın aileni peşine be yaaa...!
    Üüüyle dema 0101 abi şunu okuyan bilmeyen biri balıklama atlar ağıma takılır, tezgaha gelir mesela son günlerde oltaya takılan Ayasofya abi barnaklıyo onu ama en son barnağı içerde kaldı, kurtarmıyor. Hayattan soğudu espiri bile yapamaz oldu şu günlerde morali sıfır ellam.
    Neyise
    Hisse alan batar şu konjunktürde vobda para katlamak daha kolay beya, düşerken de katlıyon çıkarkende katlıyon
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by manif Yazıyı Oku
    Yeni başlık hayırlı olsun.
    EMLAK dostum, önerdiğin pc'yi aldım. Dünyamız güzelleşti. Tam bir f/p ürünü sağolasın.
    Piyasaya gelince, net lot bu kadar eksi iken düşüş sınırlı, long cephesinde biri herhalde sağlam yükleme yapıyor.
    ayırlı olsun beya... sende sağol.

açıkcası 5-7 sene gitsin benim için yeterli. bi daha alalım

Sayfa 53/998 İlkİlk ... 343515253545563103153553 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •