Balon patladı, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar/euro bozdurup, yatırım yapmak mantıklı
Faizler inerse, şimdi almak mantıklı değil
Faizler inişe geçince alacağım, şimdi kiracılık daha karlı
ev alacak, para da yok, kredi çekip ödeyecek iş'de yok
Dünya malı dünyada kalsın, ben ahirete yatırım yapıyorum kardeşim, ne evi.
Orman vasfını yitirdi artık bütün yanan yerler...İstenen de buydu sanırım...Artık istedikleri gibi at koştururlar...
Çevre bakanı Bodrum'da kıyılardaki kaçak yapılarla mücadele ile ilgili açıklama yapıyor.Güler misin ağlar mısın bilemedim.
Belediye de onlarda olsa kimbilir neler olurdu neler oralarda ?
Pkk ya vatan haini diyorlar ulan asıl vatan haini ormanları yakıp imara açanlar. Allah ülke toprağını yakan sonrada oraları betonlaştıran ve bu betonları para verip vatan hainliğine ortak olan tüm vatan hainlerinin bin türlü belasını versin.
Bu adamların zihniyetinl almak istiyorsanız Bodrum'a girerken güvercinlik burnuna bakmanız yeterli olur. Bundan 6-7 sene önce 1000 yıldır yangın çıkmayan yerde bir anda "kendi kendine" yangın çıktı ve ormanın ortası komple yandı. Yangından sonra ilgili bakan burayı hemen ağaçlandıracağız diye açıklamalar yapmıştı. 2 sene önce Bodrum'a giderken oraya bir baktım o yanan bölgeye tam 3!! tane otel yapmışlar.
guvercinlik-yeni-paylasim-min.jpg
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Yer İmleri