Sayfa 752/1001 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 6,009 - 6,016 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1. çok teşekkürler cevaplar için

2. Fılde olanlar onun yerine Alternatifbank repo daha mantıklı en azından %20 sabit 6 gün.

3.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    öyle görünüyor özel sektör içerenler dip yapmış yarına da sirayet etmez umarım igl bile 22 ppf getirmiş hiç hoşlanmadım hem ist hem okt için yarınki fiyata göre bayram dönüşü karar vereceğim ppf alırım yine en azından ne olduğu belli,tahvil içerikli fonların ben en fazla 1 ayları daha olduğunu düşünüyorum belki de 1 aylığına tahvil ağırlıklı fona geçerim.
    Önümüzde 6 gün olunca insan pek hareket etmekte istemiyor. Az önce BES hesabımda olan ÖST fonuna baktım günlük MK %1.91. Dün bişeyler olmuş ama ne ?

4.  Alıntı Originally Posted by yorgun nihilist Yazıyı Oku
    öyle görünüyor özel sektör içerenler dip yapmış yarına da sirayet etmez umarım igl bile 22 ppf getirmiş hiç hoşlanmadım hem ist hem okt için yarınki fiyata göre bayram dönüşü karar vereceğim ppf alırım yine en azından ne olduğu belli,tahvil içerikli fonların ben en fazla 1 ayları daha olduğunu düşünüyorum belki de 1 aylığına tahvil ağırlıklı fona geçerim.
    Devlet tahvilleri daha güvenilir ve sanırım yabancılar tarafından daha fazla talep ediliyor, risk yok.

Bir de faizlerin düşüşünün yansıması ÖST lere biraz daha geç olabilir...

5.  Alıntı Originally Posted by hilmi Yazıyı Oku
    Hesabım Ziraat Yatırımda. Müşteri Temsilcisi ile görüştüm. Valörlü fon alımlarında para boşta kalıyor dedi. Burada yazanlara istinaden deneme amaçlı 2100.- TL lik TZT alış emri verdim. Bu gece para boşta kaldı. Ziraat Yatırım normalde 2000 üstünü otomatik repo yapıyor.

Ziraat Yatırımdan valörlü fon alan ve parası repo veya PPF alınan kimse var mı? Ben ING de yaptım. 15 ile repo yaptılar.

Valörlü fon alımlarında parayı bir gece de olsa PPF de değerlendiren banka veya aracı kurumlar hangileri?
    Cevap verenlere teşekkürler..

Vakıfbank Halkbank Akbank ve Yapıkredinin durumunu bilen var mı? Onlar ne yapıyor acaba?
    Bunlarda hazır hesabım var?

Özellikle Ziraat Yatırımdan işlem yapan var mı bana mı farklı davranıldı?

Alıntı Originally Posted by hilmi Yazıyı Oku
    Cevap verenlere teşekkürler..

Vakıfbank Halkbank Akbank ve Yapıkredinin durumunu bilen var mı? Onlar ne yapıyor acaba?
    Bunlarda hazır hesabım var?

Özellikle Ziraat Yatırımdan işlem yapan var mı bana mı farklı davranıldı?
    Arastirma bile en iyisi vakif
    Vk6 yada vk11 hangisinde durmasini istiyorsan sen seciyorsun

Alıntı Originally Posted by admustafa Yazıyı Oku
    Önümüzde 6 gün olunca insan pek hareket etmekte istemiyor. Az önce BES hesabımda olan ÖST fonuna baktım günlük MK %1.91. Dün bişeyler olmuş ama ne ?
    Fonlar yeniden mi sayilacak sayin yavuz ???
    🤔🤔🤔🤔😁😁😁😁😁😁

8.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Fonlar yeniden mi sayilacak sayin yavuz ???
    🤔🤔🤔🤔😁😁😁😁😁😁
    Ben saydım aynı çıktı

Sayfa 752/1001 İlkİlk ... 252652702742750751752753754762802852 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •