Sayfa 834/898 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884 ... SonSon
Arama sonucu : 7179 madde; 6,665 - 6,672 arası.

Konu: SASA - Sasa Polyester

1.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bofa hakkında binlerce şikayet gidiyor aynı yere
    Arti sasa endeksin 3bin seviyesinde gerçekler acıtır;)
    Ben BofA hakkinda sikayet etmeyecegimki ,

Ben senin deyiminle ; devletin BofA adi altinda cete kurup milleti borsada carptigini ,medyada yazarak devletin hakkinda karalama yaptigini ve bunu medyada yaydigini yazarak adalet bakanliginda senin hakkinda suc duyurusunda bulundum , ekran goruntulerinide dosya ile adalet bakanligina sundum , seneden sikayetci oldum bile ,

icerde yatacagin yillar belki aklini basina getirir , gerceklermi acitir yoksa icerde hapis yatmakmi acitir sen dusunurum tasinirsin yatarken

2.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    Ben BofA hakkinda sikayet etmeyecegimki ,

Ben senin deyiminle ; devletin BofA adi altinda cete kurup milleti borsada carptigini ,medyada yazarak devletin hakkinda karalama yaptigini ve bunu medyada yaydigini yazarak adalet bakanliginda senin hakkinda suc duyurusunda bulundum , ekran goruntulerinide dosya ile adalet bakanligina sundum , seneden sikayetci oldum bile ,

icerde yatacagin yillar belki aklini basina getirir , gerceklermi acitir yoksa icerde hapis yatmakmi acitir sen dusunurum tasinirsin yatarken
    Bak akoglan
    Rte nin en yakınındaki adamlar da aynı şeyi söylüyor
    https://x.com/TayyarTurkes/status/18...FD7-bnl1w&s=19

Kimin ne oldugunu herkes biliyor
    Sasa nin çöküşü çok acıtıyor dimi canını
    Daha çok acıtacak
    Uzun zamandır sasa shortluyorum

3. Halka açıklık oranı %23,54 olarak revize edilmiş.

4.  Alıntı Originally Posted by D83 Yazıyı Oku
    Bak akoglan
    Rte nin en yakınındaki adamlar da aynı şeyi söylüyor
    https://x.com/TayyarTurkes/status/18...FD7-bnl1w&s=19

Kimin ne oldugunu herkes biliyor
    Sasa nin çöküşü çok acıtıyor dimi canını
    Daha çok acıtacak
    Uzun zamandır sasa shortluyorum

seninle son yazismam , Ben akp liyim cok sukur !!

sasanin coktugu falan yok , benim canimi acitan bisey yok ,ben omurluk aldim hisseyi daha vadesi gelmediki beni acitsin ,
    shortcu oldugun belli zaten ,yoksa bu sekilde gelip hisseye camur atmazsin , camur atisindan belli neci oldugun Buda senin kisiligini ortaya koydu , senin gibi bi kisilige suc duyurusunda bulundugium icin silmdi daha cok mutlu oldum , iceri girincede shortlamana izin verecekler )

5.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    seninle son yazismam , Ben akp liyim cok sukur !!

sasanin coktugu falan yok , benim canimi acitan bisey yok ,ben omurluk aldim hisseyi daha vadesi gelmediki beni acitsin ,
    shortcu oldugun belli zaten ,yoksa bu sekilde gelip hisseye camur atmazsin , camur atisindan belli neci oldugun Buda senin kisiligini ortaya koydu , senin gibi bi kisilige suc duyurusunda bulundugium icin silmdi daha cok mutlu oldum , iceri girincede shortlamana izin verecekler )
    Belli oluyor acitmadigi %60 düşmüş hissede
    Seni erdemoglu elemanı seni
    Dert etme bende paraların

6. arkadaslar bu foruma gelipte sasa hissesi hakkinda konusanlarin gercek yuzleri , kotu konusmalarinin amaci , neye hizmet

ettiklerini acikca gorebiliyorsunuz , burada hisseyi kotuleyenlerin yada sizleri manupile etmeye calisanlarin tek bir amaci var kendi

cikarlari ,hisseyi kotuleyip size hisse sattirmaya calisan hickimse sizin iyiliginizi istemedigini tam tersine kendi menfaat cikarlari

dogrultusunda burada bu sekilde yorumlarini yaptiginin acik ve net kaniti yukaridaki gorebilirsiniz , ona gore akilli olun , onun bunun

lafina istinaden psikolojik olarak etkilenerek pozisyonunuzu bozmayin , bazi seyleri iyi tahlil edin karar verecekseniz oyle karar verin !!

baskasinin manupilatif yazismalari yada ekran goruntuleri ile degil ,

hangi amacla hisse aldiniz hedefiniz neydi ne zamandi bunlari tekrar hatirlayin ona gore hareket edin yoksa birilerinin ekmegine

kaymak surmus olursunuz

7.  Alıntı Originally Posted by hep kazan Yazıyı Oku
    arkadaslar bu foruma gelipte sasa hissesi hakkinda konusanlarin gercek yuzleri , kotu konusmalarinin amaci , neye hizmet

ettiklerini acikca gorebiliyorsunuz , burada hisseyi kotuleyenlerin yada sizleri manupile etmeye calisanlarin tek bir amaci var kendi

cikarlari ,hisseyi kotuleyip size hisse sattirmaya calisan hickimse sizin iyiliginizi istemedigini tam tersine kendi menfaat cikarlari

dogrultusunda burada bu sekilde yorumlarini yaptiginin acik ve net kaniti yukaridaki gorebilirsiniz , ona gore akilli olun , onun bunun

lafina istinaden psikolojik olarak etkilenerek pozisyonunuzu bozmayin , bazi seyleri iyi tahlil edin karar verecekseniz oyle karar verin !!

baskasinin manupilatif yazismalari yada ekran goruntuleri ile degil ,

hangi amacla hisse aldiniz hedefiniz neydi ne zamandi bunlari tekrar hatirlayin ona gore hareket edin yoksa birilerinin ekmegine

kaymak surmus olursunuz
    Kesinlikle haklısınız 👏👏👏👏👏👏

8.  Alıntı Originally Posted by Adige65 Yazıyı Oku
    Kesinlikle haklısınız 👏👏👏👏👏👏
    Tam ters kişiye inanıp alkisliyorsun kardeşim.

Ben diyorum ki aciga satış kapalı değil
    Hisselerinizi çatır çatır aciga satıyorlar

Heptokatlanan nickli bunu görünce aniden kudurdu
    Yanlış kişiye inaniyorsun
    Bak kanıtı

SPK, Garanti Bankası hissesinde #GARAN gerçekleştirilen açığa satış işlemleri nedeniyle Ali Ziya SESEL isimli yatırımcıya 1.100.000 TL idari para cezası verdi.

Uyanın artik

Sayfa 834/898 İlkİlk ... 334734784824832833834835836844884 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •