Sayfa 908/1001 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon
Arama sonucu : 8001 madde; 7,257 - 7,264 arası.

Konu: PARA PİYASASI FONLARI ( & Mevduat faizi karşılığı oranları)

1.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Benim stratejim su sekilde olacak
    Uzun vade dusunuyorum
    3 gun arka arkaya dusus olursa cikacagim
    Aksi takdirde elime gectikce tcd alacagim
    Kademe yapmak yada beklemek manasiz getiri super masallah ama 3 gun siniri koydum kendime
    sanırım fazla defansif davrandım. bu gün itibarıyla portföyümün yüzde 50'sini buraya yatırarak tekrardan bismillah, ya nasip diyeceğim.

2.  Alıntı Originally Posted by ersunan Yazıyı Oku
    Fon sepetini bir türlü sabitleyemedim gitti, onu sat bunu al, onu azalt bunu çoğalt derken getiri götürü hesabı çok karışıyor, şöyle 1 ay kadar hiç ellemeden dursun diyorum ama olmuyor illa birkaç gün az getireni veya çok getireni satıyorum, hisse senedi gibi oldu bu fon işi. Ama Eylül ayı için bir sepet yapıp hiç dokunmayım diyorum bakalım becerebilecek miyim.
    Ben tam aynı durumdayım. Al sati da kaydedeyim diye Excel açtım ama asıl sorun o değilmis. Yani sepeti biraz sabit tutabilmek lazım, yapamadım onu. Bir tahvil faizleri yükseliyor, bir dusuyor, mb faiz düşürüyor derken biz de koşturup duruyoruz. Ama ben de eylül için sabit kalabileceğim bir sepet için çalışacağım.

Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    sanırım fazla defansif davrandım. bu gün itibarıyla portföyümün yüzde 50'sini buraya yatırarak tekrardan bismillah, ya nasip diyeceğim.
    Ustadim
    Su ortamda risk almazsak getiri cok dusuk olur
    Dolar yerinde sayiyor
    Faizler dip yapmis
    Bu sebeple risk alma vaktidir diye dusunuyorum
    Bir yila yakin guzel faiz aldik ama artik bence degisken fona yatirim zamanidir...syg

4. TCD'yi biraz inceledim. Hisse oranını bu ay %14e yakın arttırmışlar. Ay sonu içinden pgsus çıkabilir Ellerindeki TPF fonunu da bu oranda azaltmışlar. Hep bu oranlarla gidemez ama umarım düşüşler yavaş ve düzeltmeler şeklinde olur.

5.  Alıntı Originally Posted by Webster Yazıyı Oku
    Ustadim
    Su ortamda risk almazsak getiri cok dusuk olur
    Dolar yerinde sayiyor
    Faizler dip yapmis
    Bu sebeple risk alma vaktidir diye dusunuyorum
    Bir yila yakin guzel faiz aldik ama artik bence degisken fona yatirim zamanidir...syg
    ben de bu gün itibarıyla yüzde 50 tcd, yüzde 50 YFV ile yola devam edeceğim. bol kazançlar dilerim.

Alıntı Originally Posted by Sulo Yazıyı Oku
    TCD'yi biraz inceledim. Hisse oranını bu ay %14e yakın arttırmışlar. Ay sonu içinden pgsus çıkabilir Ellerindeki TPF fonunu da bu oranda azaltmışlar. Hep bu oranlarla gidemez ama umarım düşüşler yavaş ve düzeltmeler şeklinde olur.
    Surekli dusus olacagini zannetmiyorum
    Bu hafta arka arkaya 250 civari vermesi super oldu

7. TCD fiyatı bugün yine değişti sanırım, 09.00'larda 1,331647 iken, sonra 1,331391 oldu sanırım.

Alıntı Originally Posted by xman 974 Yazıyı Oku
    TCD fiyatı bugün yine değişti sanırım, 09.00'larda 1,331647 iken, sonra 1,331391 oldu sanırım.
    Nerden bakiyorsunuz

Sayfa 908/1001 İlkİlk ... 408808858898906907908909910918958 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •