Originally Posted by
burdur15
Konuyu başından beri takip ediyorum. Üniversite öğrencisiyim ve yarı zamanlı çalışıyorum. Son bir yıldır tasarruflarımı daha düzenli hale getirdim bu parayı düzenli olarak hisse alımında kullandım .Ve şu anda ulaştığım miktar belki büyük bir miktar değil ama yarı zamanlı çalıştığım düşünülürse ve diğer koşulları da göz önünde bulundurursam benim için gayet tatmin edici bir miktar. Şimdi esas soruma geleyim bir senedir borsaya yatırım yapıyorum bazı temel unsurları bilsem de bir acemilik var üstümde . Bazı kitapları okudum ve okumaya çalışıyorum , bazı yazıları ve elimden geldiğince başka kaynakları da okumaya çalışıyorum . şimdi size sorum şu; Yaşar Erdinç'in Eğitimleri bana ne kadar faydalı olur katılanlar varsa tecrübelerini aktarırsa bu konuda sevinirim. Yanlış anlaşılmasın burada benim endişem bilgi eksikliğimden dolayı eğitime gidip oradan bir fayda sağlayamamak. Eğitimlerin kalitesi değil yani . Bir nevi yaptığım/yapacağım yatırımın f/k'sını anlamaya çalışıyorum.
Merhaba. Yaşar hocanın temel analiz eğitimini tavsiye ederim. Borfin üzerinden satın alıp izleyebilirsiniz.
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
İyi ki bilmiyor kalabalıklar,/ Yağmura bakmayı cam arkasından/
İnsandan insana şükür ki fark var; / -Birine cennet birine zindan- /İyi ki bilmiyor kalabalıklar
Yer İmleri