Arama sonucu : 847 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Temettu Etkisizligi

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ne bu tablo gerçek nede öbür tablo nede benim yada bir başkasının ortaya koyacağı herhangi başka bir tablo.

Eşit/ikiz şirket diye bir şeyde yok. Buda gerçek değil. Bu rakamlar bizlerin tablolar üzerinde kafadan atma, uydurduğumuz şeyler.

Kendi egolarımızı tatmin için olmayan şeylerle, başkalarını ikna etme çabasından öte bir şey değil.

Bir arkadaş demiş ya boş tartışmadan öte bir şey değil tüm bunlar.
    Şimdi o arkadaşa katılıyorum.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by ctugrul Yazıyı Oku
    Ne bu tablo gerçek nede öbür tablo nede benim yada bir başkasının ortaya koyacağı herhangi başka bir tablo.

Eşit/ikiz şirket diye bir şeyde yok. Buda gerçek değil. Bu rakamlar bizlerin tablolar üzerinde kafadan atma, uydurduğumuz şeyler.

Kendi egolarımızı tatmin için olmayan şeylerle, başkalarını ikna etme çabasından öte bir şey değil.

Bir arkadaş demiş ya boş tartışmadan öte bir şey değil tüm bunlar.
    Şimdi o arkadaşa katılıyorum.

SM-G920F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tablolar boş beleş degil. Temettuyle hisse alirsan sirketteki payin artar seneye daha cok hisse alirsin bugun sirketin yuzde 1 i seninse 5 yil sonra yuzde 6 si senin olur diyenlere en guzel cevap. Aslolan portfoy buyuklugundur. Ona bakilir. Tuprs Froto Toaso Boluc Bascm Lidfa Hekts Adana gibi sirketler temettu vermese de alinir saklanir tutulur sirketler olmayacak miydi boyle karlar elde ettikce? O zaman madem guveilirlik bol kazanc saglayan birsey SPK tum sirketlere net karin en az yuzde 50 sini temettu olarak dagitma sarti koysun. Vatandas borsaya guvensin gelsin yatirim yapsin.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •