Originally Posted by admustafa Bakalım bugünde ilave ettim biraz, ne yapacağı belli olmuyor pek Bende dün biraz tcd sattım. Kademeli olarak kurtulacağım tcd den Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by admustafa Petrol fonuna dün yüklü girseydim iyiymiş %2 artıda şu an onada yarıyor bu haberler Dun benimde elim 3 defa gitti geldi. Cesaret edemedim yuklu girmeye daha fazla dusecektir diye
Originally Posted by burak1987 Bende dün biraz tcd sattım. Kademeli olarak kurtulacağım tcd den Sent from my iPhone using Tapatalk TTE ve MAC'la mı devam edeceksiniz
Yatırım Tavsiyesi Değildir
Originally Posted by admustafa Petrol fonuna dün yüklü girseydim iyiymiş %2 artıda şu an onada yarıyor bu haberler dün sabah ben de bir miktar alış girmiştim ama %2 yüksekten almış olmuyor muyuz o zaman?
Originally Posted by admustafa TTE ve MAC'la mı devam edeceksiniz Kısa vadede öyle. Tte için parmağım tetikte[emoji28] Sent from my iPhone using Tapatalk
Originally Posted by Black Mirror Dun benimde elim 3 defa gitti geldi. Cesaret edemedim yuklu girmeye daha fazla dusecektir diye Şimdi %3 artı oldu Ben de ne kadar alsam kısmına karar veremememiştim zarar etmedik şimdilik ona sevinelim
Alın satın keyfinize bakın dostlar😊
Originally Posted by ersunan dün sabah ben de bir miktar alış girmiştim ama %2 yüksekten almış olmuyor muyuz o zaman? Hayır dün sabahtan giriş yaptıysanız bugünün fiyatından almış olursunuz. Dünkü hareketiyle -0.67% yapmış gözüküyor fon. https://www.tefas.gov.tr/FonAnaliz.aspx?FonKod=AES
Forum Rules
Yer İmleri