Sayfa 724/1002 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon
Arama sonucu : 8015 madde; 5,785 - 5,792 arası.

Konu: Viop-XXXI

1. Short en büyük düşmanınızdır. Gidin çoluğa çocuga verin paranızı daha iyi. En azından hayır duası alırsınız. Burda kodamanlara yedirmektense.
    163.5 agresif long.

RNE-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by Perla Yazıyı Oku
    Işık Menkul, işlem hacmi 10 Milyon TL'nin altında olan yatırımcılardan aracılık faaliyetleri için komisyon almayacak - Basın Açıklaması

Kuruluştan konuya ilişkin yapılan basın açıklaması aşağıda bulunuyor:

1986'dan bu yana hisse senedi ve 2004 yılından beri vadeli işlemler piyasasında Türk yatırımcılara aracı kurum hizmetleri veren Işık Menkul, hisse senedi yatırımlarında çok önemli bir karara imza attı ve 0 komisyon dönemini başlattı.

Böylece Işık Menkul, hisse alımlarında sıfır komisyon uygulamasını hayata geçiren ilk Türk firması oldu. Bundan böyle işlem hacmi 10 Milyon ₺'nin altında olan yatırımcılardan aracılık faaliyetleri için komisyon almayacak olan Işık Menkul, bu kararın geçici bir kampanya olarak değil, uzun vadeli ve sürdürülebilir bir iş modeli olarak planlandığını açıkladı. Aylık işlem hacmi 10 Milyon ₺ üzerinde olan yatırımcılardan alınacak aracılık komisyonunun ise 100.000'de 2 oranında olacağı duyuruldu.

Işık Menkul Değerler A.Ş. Genel Müdürü Hakan Kocaman, 0 komisyon kararıyla ilgili olarak: "İnanıyoruz ki yatırım yapmak ve birikimlerini değerlendirmek herkesin hakkı. Bu sebeple ezberleri bozarak bundan böyle müşterilerimizden alacağımız hisse senedi aracılık komisyon oranımızı sıfırlıyoruz.

Sektörün gelişmesini, büyümesini ve sermaye piyasalarında yatırımcı sayısının artmasını destekleyecek bu girişimimizle yepyeni bir dönemin başladığını gururla duyurmak isteriz. Bu vesileyle şirketimizin yenilikçi bakış açısının bununla sınırlı kalmayacağını; çok kısa bir süre içerisinde yeni işlem platformumuz ve genişletilmiş ürün gamımızla yatırımcılarımızın hizmetinde olacağımızı duyurmak istiyoruz." şeklinde konuştu.
    Mottosunu "Hızlı ve Rekabetçi" olarak belirleyen Işık Menkul; Hisse Senetleri, Vadeli İşlem ve Opsiyon, Forex, Emtia ve Altın gibi enstrümanlarla yatırım ve alım-satım imkanı sunuyor. Şirketin küçük yatırımcıların sermaye piyasalarına erişimini kolaylaştırma amacıyla attığı adımın yankıları sektördeki herkes tarafından merakla takip edilecek.
    bir zamanlar Mardin eşrafından NASRULLAH AYAN vardı o komisyon dememişti....kabul etmemişlerdi ...haksız rekabet olur dediler....
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

3.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    bist in % 10 u katarlılara satıldı.
    adam kar etmeyeceği yere para basarmı?
    ne olması lazım kar için? ;
    mesela marka değerinin yüksek olması gerek.
    işlem hacminden tut da hesaplardan alınan işletim masraflarına ve veri dağıtım ücretlerinden alınan paylara kadar.
    yani her şeyden para kazanıcak katarspor.
    dolayısıyla bu bağlamda bist in değerli kalması, al benisi olması, dikkat çekici olması önemli. ki bol bol yatırımcı da gelsin.
    ne kadar çok hacim olursa o kadar yüzde pay alımı..

yani sonuç olarak dünya yıkılmadığı sürece bu borsa artık öyle 1.000 lere hatta geçen pandemi esnasında gördüğü 3 haneli rakamlar gibi 900 lü seviyelere filan öyle kolay kolay inmez.

inemez..
    indirilmez... (asıl bu önemli... indirilmez)...
    İtibar verecektim veremiyorum..
    Olayı özetlemişsiniz..

Alıntı Originally Posted by Perla Yazıyı Oku
    Bu kurum hakkında yorumu olan var mı?
    150 bin tl devlet garantisinde diye biliyorum.....bence güzel ama yedirmezler bunlara....komisyonsuz kabul etmezler diğer aracı kurumlar...
    Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.

5.  Alıntı Originally Posted by Subjective Yazıyı Oku
    hacı dayım sen ne yaptın sasa yı? çıkardın mı elden?
    fıstık gibi kar vardı orada gitti yani laf dinlemedin
    İşin aslı ben para kazanmayı sevmiyorum sanırsam yoksa dediğin gibi çok güzel fırsatı deptik
    benimkisi başka bişii, heralde ben para dağıtmayı daha çok seviyorum

Burda hergün para dağıtıyorlar yazıyoruz ya, çok çok az bi kısmı benden
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by nosfecagri Yazıyı Oku
    Biz çıktık ortalık fena karışmış. Olaylara gel nasıl barlar öyle hahaha

Bu hareketler 1600 altı maliyetli sağlam çuval doldurdu diye düşündürüyor ama ne diyelim nasip

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Çağrı hocam bana göre pozisyon gerği yukarda tutuyorlar...bir anda satış gelecek diye tahmin ediyorum....

7.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    150 bin tl devlet garantisinde diye biliyorum.....bence güzel ama yedirmezler bunlara....komisyonsuz kabul etmezler diğer aracı kurumlar...
    denemek için 150 bin tl hesap açalım ne dersiniz.?
    teşekkürler.

8. Olabilir kimbilir ne planlıyor iblis
     Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Çağrı hocam bana göre pozisyon gerği yukarda tutuyorlar...bir anda satış gelecek diye tahmin ediyorum....
    SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 724/1002 İlkİlk ... 224624674714722723724725726734774824 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •