Son düzenleme : selym; 10-04-2021 saat: 21:39.
DEMO İşlemlerdir - Kale Almayınız
Ya bu cok etkileyici![]()
Bambaşka duygular hissettim şimdi de.
Tesekkur ederim paylaşım için.
Dow weekend 33760. Cok ilginç.
https://www.ig.com/en/indices/market...nd-wall-street
Trend yönü hakkında da bilgi veren Bollinger bantlarının kesişmesi, mevcut trende aksi yönde düzeltme hareketi oluşacağının sinyalidir. Fakat fiyat dalgalanmaları bollinger bantlarının arasında kaldığında, piyasanın önüne dair kesin bir şey söylemek söz konusu değildir. Bollinger bantlarının, daralması durağan bir piyasa olduğuna işaret ederken, bantların kesişmesi ise, piyasada bir düzeltme hareketinin olacağına dair erken sinyaldir. Orta Bollinger çizgisi düşüş hareketlerinde trend direnç çizgisi, yükselme eğiliminde ise trend destek çizgisi olarak takip edilebilir. Bollinger bantları ile işlem kararı, fiyat yalnızca alt veya üst bandı kırdığında alınır. Fiyat dalgalanmaları bantlar arasında kaldığı sürece piyasanın yönüyle ilgili kesin sinyal belirlenemez.
Oylesine bakiyordum ve bu yazidan cok manyak bir kesif yaptim bugun.
Gecmise donuk grafikleri taradim. Ozellikle altinda. O kadar saglam giris cikis noktalari vermis ki. Inanamadim.
Artik toplama usulu yapmicam. Direk isleme girip cikicam.
Bir an ilham geldi yeminle.
Vay be![]()
Dun biraz ozguvenimi kaybettim acikcasi. Sonra dusundum. Grafige bakip okuma yapmaya calisiyorum. Bu da bir yöntemdir.
Kendini kucumsemeyeceksin hicbir zaman.
Herkesin bir tarzi var. Ve benim de
Tarzimi seviyorum.
Yarin benimnicin onemli bir gun. Yarindan sonra insallah hersey cok guzel olacak. Ozellille fx de.
Iyi haftalar. Bol kazanclar herkese![]()
üç bolinger olsa;
biri herkesin kullandığı değerle olsa,
biri hızlandırılmış olsa,
biri yavaşlatılmış olsa,
belirleyeceğiniz periyot için, üç bolingerin yalnızca orta çizgisi olsa,
birbirlerini kesme ile sinyal verildiği kabul edilse,
ortaya ilginç bir şey çıkabilir...
bazen farklı indikatörler ile teyid yerine, aynı indikatörün farklı değerleri ile çalışmak
ilginç sonuçlar getirebilir... denemekten zarar gelmez...
selamlar...
16.07.2024 - 10.12.2024 https://chatgpt.com/g/g-uib6qYHGw-tr...ipt-v5-creator
Sn Yörük iki bolinger kullanıyordum üçe çıkardım.
Şimdiye kadar audnzd dışında hiçbir enstrumanda kaybetmedim. 3 bolinger +fibonacci ile.
Bu aksam öyle birsey buldum ki. Cok yüklü pozisyona girimedikce kaybedeceğimi düşünmüyorum artik.
Taşlar yerine oturuyor. Tamamlanıyor sistemimdeki eksikler.
Kullandigim periyotlar asal sayılardan olusmakta. Cok ugraslar sonucu buldum ise yarayani.
Cok mutluyum![]()
Yer İmleri