Sayfa 405/1044 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 3,233 - 3,240 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Selim hoşgeldin ben çok gezdim İzmirde gezmedik ada bırakmadım tekne ile yalniz çok güzel yerler.
    Kalem adası ve garip adası bildiğin maldivler gibi resmen.Anlatmaya kalksam uzun sürer, bizim Ülkemiz çok güzel abi keşke herkesin vakti imkanı olsa keşfetmeye çıksa ama, bir söz varya onu yapmadan olmuyor bu işler.
    Başarı için ömürlerinin bir bölümünü bedel olarak ödemeyenler, Başarısızlığın bedelini bir ömür boyu öderler diye.
    İşte önce bedel ödemek lazım.
    Hayırdır Üstadım, bedel ödemek falan deyince insanın aklına kötü şeyler geliyor...

Adalara herhalde karavan ile gitmedin. Turla falan mı gittin? Ben de İzmir 'deydim ama sıcaktan dışarı başımızı zor uzattık. Efes 'e gittik ama o kadar sıcaktı ki, resmen bayıldık... Şimdi hava tam güzelleşmeye başladı ben yarın dönüyorum...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

2.  Alıntı Originally Posted by ACEMİ BORSACI Yazıyı Oku
    Cümleten selamün aleyküm dandanakan hocam ben Mndrs tekstil sormak istiyorum fikirlerinizi teknik ,temel vs paylasirsaniz müteşekkir olurum , teşekkürler.
    Aleyküm selam sn. ACEMİ BORSACI bunda daha önce bir çalışma yapmıştım, temel konusunu Selim daha iyi bilir.

Teknik olarak turuncu çizgi kırıldığında yani altında haftalık kapanış yaptığında hakkın rahmetine kavuşmuş.
    Düzelteceği kadar düzelmiş görünüyor şuan siyah kanal orta kesikli çizgi 2.66 burayı geçmeden bi cacık olmaz.
    Geçerse bakarız yine.

3.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Hayırdır Üstadım, bedel ödemek falan deyince insanın aklına kötü şeyler geliyor...

Adalara herhalde karavan ile gitmedin. Turla falan mı gittin? Ben de İzmir 'deydim ama sıcaktan dışarı başımızı zor uzattık. Efes 'e gittik ama o kadar sıcaktı ki, resmen bayıldık... Şimdi hava tam güzelleşmeye başladı ben yarın dönüyorum...
    Üstad bedel ödemeyi yanlış anlamışsın sen, Bir başarı elde edebilmek için yani bir şeyler kazanabilmek için çalışıp çabaladığın süre hayatından giden günler bedel oluyor işte.

Adalara tekne ile gittik tur teknesi değil çocukların ufak bi teknesi var onunla.

Üstad bedel ödemeyi yanlış anlamışsın sen, Bir başarı elde edebilmek için yani bir şeyler kazanabilmek için çalışıp çabaladığın süre hayatından giden günler bedel oluyor işte.

Adalara tekne ile gittik tur teknesi değil çocukların ufak bi teknesi var onunla.
    Aman sorun olmasın da, varsın ben yanlış anlamış olayım...

Ömrümüzü ne uğruna harcadık, geriye dönüp bakınca çoğu boşuna harcanmış yıllar...!

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Selim, bunlar dediğin gibi ufaktan veriyor...

Beklemek zor oluyor ama ucundan azıcık verdiler. Hâlen alamadığım mallarım var...

Beni dökmek için düşürünce, yine bana vermiş oluyorlar. Sevdim bu işi...

6.84 'e her nedense vermiyorlar...

Kaç saattir bekliyorum. Seans bitecek, tam sıra bana geldi ama satıcı yok...!!!

3-3, 5-5 ancak satış oluyor. Yarım saattir böyle...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
     Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    6.84 'e her nedense vermiyorlar...

Kaç saattir bekliyorum. Seans bitecek, tam sıra bana geldi ama satıcı yok...!!!

3-3, 5-5 ancak satış oluyor. Yarım saattir böyle...
    Biraz zordur bilirim. Tek tek toplamak. Ama ne diyeyim ben çok zevk alıyorum böyle. Sonra balkona geçip yakıyorum ciurayı. Bu sefer onlar bekliyorlar. Gelsinde satalım diye. Bı bakmışlar satacak mal kalmayınca tahtada, el -mecbur yukarı çekiyor uyanıklar bana yukarıdan satmak için. Hayat zor be üstadım. Madem alacaksın niye satıyordun diye sorduyor adama. Gerçi onlarda insan. Evlerine ekmek götürme derdindeler. Biraz zaman tanı onlara. Seni anlayacaklar. Yaptıkları hatayı kısa zamanda telafi edecekler.

Hayırlı olsun diyeyim. Dolaşım azalmış sanırım.

GM 5 Plus d cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,048
    Aleyküm selam sn. ACEMİ BORSACI bunda daha önce bir çalışma yapmıştım, temel konusunu Selim daha iyi bilir.
    iLGİNÇ !!!

Bu hisse hakkında dosya bile açmamışım. Haftasonu bakayım şöyle etraflıca.. Kesin bi dümensuyu vardırda ..
    Koçari görse hemen fırçayı basar. Sanki diğerlerinde yok mu diye?

Sahi nerdesin yahu koçari. Yengeyi anacığına yolladın, yaz bekarı mı takılıyon. Bak ortalıkta suç unsuru olacak şeyler bırakma sakın.

Edit: Dandan abi, İzcanım aysonu hesaplarını kapatmıştır. 1-2 gün kafası dinlensin, ondan daha güzel şeyler çıkabilir. diye düşünüyorum
    Son düzenleme : selimtogrul; 02-09-2021 saat: 20:33.
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

Sayfa 405/1044 İlkİlk ... 305355395403404405406407415455505905 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •