Originally Posted by
abdullaht
2 numaralı hisseler ile ilgili soruma Erhan bey katkıda bulursa sevinirim
Uzun vadeli yatırımcı olarak tek bir şirkete bağımlı olma konusu bana biraz ters. Yönetim kuruluna girecek kadar hisse toplayamayacağım kesin

Bu piyasada Riski şirketler olduğu kadar insanın iştahını kabartan şirketlerde mevcut. Yönetim kurulları niyeti bozmadığı sürece

Saygı bizden
2 numaralı hısse onregı yurtdısında var. Facebook google amazon berks hatway vesaire gibi.
Bizim burada pek nadıren belkı vardır. Hiç araştırmadım Böyle bir ayrıma girmeyide doğru bulmuyorum yani 2 nmumaralı hısselerı alalım veya 1 numaralı hısselerı alalım gıbı.
bu 2 numaralı bu 1 numaralı dıye hısselerı ayırmayalım ben sıze 3 numaralı özellik sayayım siz onu bırıktırın.
3 numaralı hisse özellikleri.
Net kar artan esas faalıyet karı artan cirosu artan ve bunu olabıldıgınce ıstıkrarlı sekılde arttıran firmalara ortaklık etmeniz.
Temettü bedelsize ne mi oldu ???? o menulere girip ne kadar temettü veya bedelsiz veriyor veya vermiyor hiç bakma bile.
sen şu 3 maddeyı yapan fırma bul gerisine karışma.
SU AKAR YOLUNU BULUR.
BUNLARDAN BAZILARI BENIMDE BEGENDIKLERIM.
BİMAS ADEL(kısmen) ASELS(kısmen)
Şu anda TRKYCM ve SİSE
OTOMATIV SEKTORU HISSELERI FROTO TOAS
SON 2 YILDIR ORGE
TUPRAS (zaman zaman bocalasada kısmen ıstıkrarlı sayılır.)
Daha vardır ama bılancosu hatırladıklarım bunlardı.
Bu hısselerı alabılırsın bu hısselerın bazıları aslında belkı 1 numaraya dahıl belkıb azılarıda kısmen 2 numaraya dahildir.
Ama bu önemsiz ben hepsını bır catıda topluyor ve 3 numara dıyorum. Yani temett/bedelsiz versin yada vermesin diye adlandırıyorum.
Senin almaya cesaret edemediğin riskleri alanlar, senin yaşamak istediğin hayatı yaşarlar..
Sokrates twit @erhanacikgoz1
Yer İmleri