hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
ULUUN...
Sadece tekniğe göre yorum yapacağım. Başka yönlerden incelemedim, inceleyecek zamanım da olmadığı için sadece teknik olarak değerlendirebilirim...
Son günlerde güzel hareketler yapmış. Fibo %50 seviyesine kadar geri almış. Burada dinlenmesi ve düzeltme yapması normal. Ben olsam 26.xx seviyelerine kadar düşmesine müsâde ederdim. Artık sahibi ne yapar onu bilemem...
Haftalık bazda çok güzel duruyor ama önce dediğim düzeltmeyi yapması gerekiyor. Zamanında güzel hareketleri var. Yeniden tekrarlayabilir...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Ortalık karışık dikkatli olun. 1-2 hisse ile endeks mühendisliği yapılıyor. Bayram öncesi maldan çıkış daha sonra toplama gibi de algılanabilir. Uzun vadeciler kahve ciura keyfine devam edebilir. Tazeler ortaya çıkmasınlar bence ayranım döküldü olabilecek kadar nazik bir ortam. Haydi rastgele
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Selim hocam yıktın piyasayı yine...
Şaka bir yana anlamsızca ve hızla çıkan piyasa azıcık geri geldi, Viop başlığında yazmıştım; sözde KK seçimi kazanacak diye artan Kchol RTE seçilmesine rağmen tekrar yukarı gitti, o yüzden borsada bir çok şey hikaye, adamlar yazıp yazıp bize okutmaya çalışıyorlar, 8/10 TL lik hisse olmuş 180 TL hala millete onu aldırmaya çalışıyorlar...
Neyse onlar da işlerine bakacak tabi, bizde kendimize bakalım![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hayırlı Günler...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir gün olmasını diliyorum...
Hatır soranlarınız eksik olmasın.
Babacığımı kaybettik yakın zamanda.
Anacığımın da ciddi sağlık sorunları var, haftaya memlekete gidip alıp getireceğim yanıma, birlikte yaşayacağız artık.
Arada bir uğrayıp bakıyorum dostlara.
Küçük kızım sınava girecek bu hafta sonu, onun heyecanı var bir de.
Kendinize iyi bakın.
Yer İmleri