Alım satım işlemlerinde heyecan yapıyorsun gibime geliyor selimcan.
Bu konudan GP abinde bahsetmiş.![]()
Alım satım işlemlerinde heyecan yapıyorsun gibime geliyor selimcan.
Bu konudan GP abinde bahsetmiş.![]()
Bak sen şu pörsümüşe, bide arkamdan dedikodu mu yapmış tüüüüü . Ayıp ayıp .
Abi ne yapayım emekli de oldum ya . Artık heyecan arıyorum . Ne yani parka gidip bankta oturup çekirdek mi çitleyeyim. Töbe töbeee. Valla alındım . Görür gününü o ihtiyar .. yakalarım onu TRCAS ta trade ederken.
Kızdım şimdi ona. TRCAS ı aşşa basayım da morali bozulsun.![]()
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Selim...
PETKM şu anda öyle bir konumda bulunuyor ki, senin dediğin seviyelere kadar düşmesi için çok kötü şeylerin olması gerekir...
Ben önümüzdeki günlerde çok daha güzel şeylerin olacağını düşünüyorum...
Özellikle olaya haftalık bakınca birkaç hafta sonra ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın...
Şu an günlük bazda belki ufak bir sıkışıklık olabilir. Bunun etkisi 1-2 hafta sürebilir ama destek olarak şu an için 14.88 sevisinin altını düşünmüyorum...
![]()
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
" Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"
Sayın Buço...
Sözümü unuttum sanmayın. Bizde söz önemlidir. Söz verdiğim zaman, er ya da geç inşaAllah yerine getirmeye çalışırım...
Sadece biraz hazırlık yapmam lâzım. O nedenle her şeyi bir araya getirmeye çalışıyorum...
Özellikle de; arka planda ne yapılmak isteniyor, onu anlamaya çalışıyorum? Yoksa kafadan birkaç şey yazmak çok kolay...
Siz değerleri dostlarıma hiç bir zaman acele ile cevap vermedim, vermem. Anında cevap verdiğim zamanlarda da, mutlaka altyapısı hazır olduğu için hızlı cevap vermişimdir...
Sizin nezdinizde yaptığım bu açıklama, genel bir anlam ifade ediyor. Okuyan başkaları da olduğu için kapsamlı bir cevap vermek istedim...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Üstad bunun takaslarını sen takip ediyorsun nacizane bir iki kelam etmek gerekir ise,
Düşeni kırdı mavi trend 25 civarı idi bir kaç gün takıldı ama bugün hızlı geçti orayı. Şimdi önünde 27- 28 aralığı var, geçerse üstte Yeşil trend 31.50 civarı o nokta önemli üzerinde haftalık kapanışlar görmek gerekir.
Yer İmleri