Sayfa 1016/1044 İlkİlk ... 165169169661006101410151016101710181026 ... SonSon
Arama sonucu : 8351 madde; 8,121 - 8,128 arası.

Konu: Sistem Takibi - II

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    3,056
    Dün gece ekranlara düşen bu haberi okumasını tavsiye ederim. Süreci anlamamıza yardımcı olabileceği kanaatindeyim.

https://www.tcmb.gov.tr/wps/wcm/conn...023/DUY2023-40

Liralaşma politikası için atılan adımlar şeklinde yorumlamak mümkün. Ayrıca bankacılık sektöründe menkul kıymet tesisinde uygulama değişikliğine gidilmesi biraz satış baskısı yaratabilecek bir etki. Ancak satış yapılabilmesi arada engel olabilecek kademelerin boşaltılması için düşüş normal kabul edilebilir. Bu ilerleyen süreçte bazı hisselerin fiyatlarında yükselişe etken olabilecek bir durum. Yani abiler ellerindeki malı satabilmesi için fiyatları yukarı çekmek zorundalar. Yukarı çekebilmeleri içinde onlara mal satacak kimsenin olmaması gerek.

Bu arada ekonomik anlamda takviye olması açısından
    Kıvanç ÖZBİLGİÇ tarafından atılan post Maktriks IQ terminalinde indirim kodu.

https://twitter.com/kivancozbilgic/s...86892487893480

(Satışlar düşünce yaratıcı çözümler bulunur )

https://store.matriksdata.com/User/D...px?rc=07EF96EE
    Acı veriyorsa geçmiş; geçmemiş demektir.
    " Artık üç kişi takılıyoruz. Ben...Keyfim...Ve kahyası...Gerisinin......"

2.  Alıntı Originally Posted by selimtogrul Yazıyı Oku

Sanırım burada bahsi geçen Selim abi ben oluyorum. Yani öyle düşünüyorum. oluyor.
    Evet abi, doğrudur, .....
    diğer yazılarını da okudum ......
    Bir paradigma değişikliği yaşıyoruz önce düşük enflasyondan, yüksek enflasyona geçtik, ama yaşam tarzı, harcamalar değişmedi, para basıp çözmeye çalışıldı ve tabii olmadı şimdi yüksek faiz dönemi geri geldi...

Sizin de yazılarda belirttiğiniz üzere yüksek faiz ki henüz enflasyon seviyesinde değil ama olacak (ve şimdiden millet aylık kaç para alacağını hesaplamaya başladı) ve geçecek bize borsadan artık seçici olarak para kazandıracak tabii kazanabileceklere
    artık herkesin para kazanma dönemi bitmek üzere gibi görünüyor. Son birkaç aydır enflasyon muhasebesi ile yükselen borsa artık eski dönemlerine geri dönecek gibi..

Bakalım hayırlısı olsun sizin dediğiniz üzere büyük abiler bile para kaybediyorsa demek ki üzülmemek lazım çok da..

Selamlar..
    Herkese iyi akşamlar...
    No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .

3. Bence borsa ile uğraşan kişinin faizle işi olmaz desem, hadi ora dan diyenler olabilir.
    Ama durum böyledir, borsayı işiniz veya iş yeriniz olarak görüp çok çalışmalı, araştırmalı, sabretmeyi bilmelisiniz.
    Size kısa süre sonra lazım olacak para ile veya kredi ile asla borsada işlem yapmayınız.
    Belirli döngülerde bir müddet kenara çekilip nakitte beklemeyi becerebilmek gerekir.
    Bu süre zarfında zaten nakit paranız fona geçer ve belirli bir kazanç getirisi olur.

4. Sizlerin de gördüğü üzere borsada bir çok hissenin yaptığı kazancı, paranızı 100 sene faizde tutsanız kazanamazsınız.
    Bu devran hep bu şekilde sürmez denilebilir doğrudur.
    Ama bu döngüler yakalandığında bu da size yeter.

5.  Alıntı Originally Posted by Dandanakan Yazıyı Oku
    Güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyle.

GR/TL Temmuz ayı civarları kanal üst bandı 1770 tl na denk geliyordu, 1720 den döndü sebebi dövizin baskılanması diye düşünüyorum. Döviz baskı ile yatay seyredip Ons tarafında yaşanan düşüş ile kanal orta bandına kadar gevşedi fiyatlar.
    Şu an Ons tarafında ki yükseliş ile beraber yukarı bir ivmelenme başladı 1800 seviyelerini aşabilecek mi.

1811 üzerinde mor kanal üst bandı 1850

6. VAKBN haftalık siyah trend üzeri kapanışlar yapamadı. 6 nolu siyah kanal üst bandı ve siyah trend aynı noktada.
    17.10 üzeri kapanışları izleyeceğiz.

7. XU100 haftalık pembe kanal görüntü.

8. 3 nolu kahve kanal görüntüsü.

Sayfa 1016/1044 İlkİlk ... 165169169661006101410151016101710181026 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •