Originally Posted by
Hissedarxd
Şahsen bende (uzun vade anlamında) elle tutulur bir grafik kalmadı. Sayın esozcan'dan

bu konuda beklentim var açıkçası...

Saygı ve hürmetlerimle
Sn Hissedarxd, uzun vadeli işlem yapanları yanıltmamak için yorum yapmayacağım dedim ama, bu senede hem emek, hem de çok zaman ayırdınız... bu yüzden size hayır demek mümkün değil..
Haziran 2023 te sarı 18.44 ile 28.00 arasındaki yükselişi, yeşil yatayda kalarak ve beyaz ile birleşmeyerek onaylamadı.. şimdi ıse kirli sarı tekrar leylak rengin yanına geldi ve pembe ile arasındaki mesafe daraldı.. buradan yapılan olası yukarı hareket ile barın pembe üzerine çıkması ile yeşilin aşağı çapraz atmasına ve beyazla birleşmesine neden olabilir.. bu birleşme sonrası genelde bir düzeltme beklenir ve sonra ise tekrar pembe üzerine bir çıkış söz konusu olabilir.. bu benim OLASI SENARYOM... gerçekleşecek diye bir kural yok.. leylak ve turkuaz rengin aynı değerde olması ve sarı indikatöre yakın olması bu olasılığı gündeme getiriyor.. ama borsanın değişmeyen bir kuralı var '' para ne derse o olur.. kazancınız bol ve bereketli olsun..
Saygı ve hürmetlerimle..
Son düzenleme : esozcan; 17-12-2023 saat: 20:48.
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.
Yer İmleri