Sayfa 123/998 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon
Arama sonucu : 7979 madde; 977 - 984 arası.

Konu: Viop LIX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
    Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltti.

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,459

Viop LIX

Borsa’da not artışının fiyatlanmadığını düşünen ekonomistler vardı. Ben de buna katılıyorum. Yok not artışı fiyatların içindeyse o zaman pazartesi borsaya etkisi nötr olur. Yani her iki durumda da daha fazla düşeceğini sanmam. Testere piyasasına devam ederiz o ayrı. Gene de artış gelmesi olumlu, küresel sermaye Mehmet Şimşek’i destekliyor ee ne de olsa güzel faiz veriyoruz $ bazında. Herkese iyi hafta sonları. Umarım hiç kimse hafta sonuna şortta girmemiştir.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,459
     Alıntı Originally Posted by cennetyolu Yazıyı Oku
    Fitch Ratings, Türkiye'nin kredi notunu "B+"dan "BB-"ye yükseltti.
    Görünüm pozitiften durağana düşmüş. Gevşerseniz canınızı yakarız demişler.

Dünyada her şey için, medeniyet için, hayat için, muvaffakiyet için en hakiki mürşit ilimdir, fendir. İlim ve fennin haricinde mürşit aramak gaflettir, cehalettir, dalalettir. Atatürk 22/09/1924 Samsun

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    *Fitch: Türkiye'nin yakın tarihi, en üst siyasi seviyelerde düşük faiz oranlarına olan güçlü inanç ve çıkar grupları ile lobi gruplarının potansiyel direnci göz önüne alındığında, politika geri dönüşleri riski hala mevcuttur
    ÖÖ 12:06 · 7 Eyl 2024
    ·
    ,

5. Niye ki piston aşağı olur beklenti görünüm pozitif idi durağana çevirmiş. Bunu duyan palabıyık basar aşağı😀
    Bilerek ve de isteyerek şort girdim hatta perşembe den beri...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyanın merkezi İstanbul
    Gönderi
    1,830
     Alıntı Originally Posted by goksen Yazıyı Oku
    Görünüm pozitiften durağana düşmüş. Gevşerseniz canınızı yakarız demişler.

evet, adamlarda bize yani ekonomi yönetimine olan güvensizlik hala devam ediyor. ben de bir yabancı olsam güvenmek için hiçbir sebep bulamıyorum onlar nasıl inansınlar bize

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,459
    https://x.com/tanergenek/status/1832...194266400?s=46

Duhul
    Aug 2017
    İkamet
    Bursa
    Gönderi
    1,459

Viop LIX

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Niye ki piston aşağı olur beklenti görünüm pozitif idi durağana çevirmiş. Bunu duyan palabıyık basar aşağı[emoji3]
    Bilerek ve de isteyerek şort girdim hatta perşembe den beri...
    Ben not artışının fiyatlanmadığını düşünüyorum. Dolayısıyla görünüm de öyle. Piston zaten aön (al ölü nokta) da.
    Dediğiniz beklentiye sahip olanlar da vardır elbet ama onların piyasa yapıcılıktaki etkisinin ne mertebede olduğunu önümüzdeki hafta göreceğiz.

Sayfa 123/998 İlkİlk ... 2373113121122123124125133173223623 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •